Kepsut İlçe Jandarma Komutanlığı, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle ilçedeki Kıbrıs Gazisi Servet Baran’ın eşini ziyaret edip duygulandırırdı.

Her yıl ülke çapında kutlanan Gaziler Haftası, Balıkesir genelinde de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kepsut İlçe Jandarma Komutanlığı’nın bu kapsamda yaptığı gazi evi ziyareti ise haftanın anlamına ayrı bir değer kattı. Kepsut İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Barış Yalabık ile Bölük Komutanı Ast. Üstçavuş İbrahim Temel, 10 Mayıs 2022 günü vefat eden Kıbrıs Gazisi Servet Baran’ın eşi Elmas Baran’ı evinde ziyaret etti. Baran ailesinin Gaziler Günü’nü kutlayan Jandarma komutanları, yaptıkları ziyaret ile Elmas Baran’ı duygulandırdı.

Balıkesir’in sevilen Kıbrıs Gazisi merhum Servet Baran’ın böylesine önemli bir günde hatırlanmasından mutluluk duyan Elmas Baran, “Bugün Gazilerin gurur günü. Ben de bir Gazi eşiyim. İlçe Jandarma Komutanlarımız, ailemizi bu önemli günde unutmadı ve ziyaretimize geldi. Çok duygulandık ve gurur duyduk. Kendilerine teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Görevlerini sürdüren tüm güvenlik güçlerimize Allah kolaylıklar versin. Bu vesile ile Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de uzun ömürler ile şifa diliyoruz” diye konuştu.