Erzurum’da düzenlenen Taekwondo Türkiye Şampiyonası’na 10 sporcuyla katılım gösteren Güvenspor, turnuvadan 10 madalyayla dönerek Balıkesir’in gururu oldu. Güvenspor, sporcuların bireysel başarısı kadar takım branşında da birinci olarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

Taekwondo branşında faaliyet gösteren, bu alandaki başarıyla bir marka haline gelen Güvenspor, Erzurum’da düzenlenen Taekwondo Türkiye Şampiyonası’na damga vurdu. 38 ilden 25 kulüp ve 1000 sporcunun katıldığı turnuvaya 10 sporcuyla katılım sağlayan Güvenspor, turnuvadan 10 madalyayla dönerek önemli bir başarının altına imza attı.  Minik Bayanlar Senkron dalında Eda Çetin, Nisanur Bulut, Hatice Leyla Geyikli altın madalya, Eda Çetin Minik Bayanlar gümüş madalya, Elif Yıldız Genç Bayanlar Ferdi gümüş madalya, Serra Üner Ecenaz Çakan, Elif Yıldız Genç Bayanlar Takım bronz madalya, Yasir Övünç, Serra Üner Free Stayle Pair bronz madalya kazandı. Alper Güneş, Necmettin Genç ve Osman Akkasoğlu iyi mücadelelerine rağmen kürsüye çıkamadı.

 

“SPORCULARIMLA

GURUR DUYUYORUM”

 

Türkiye Şampiyonası’ndan 10 madalyayla döndükleri için mutlu olduklarını ifade eden Güvenspor Baş Antrenörü İsmail Kökçü, “Uzun süredir sabırla, azimle sürdürdüğümüz çalışmalarımızın meyvelerini almaya devam ediyoruz. Erzurum’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’na 10 sporcuyla katılıp, turnuvadan 10 madalya ile döndük.  Tüm sporcularımı canı gönülden kutluyorum. Sporcularımın başarılarıyla gurur duyuyorum. Hedefimiz Balıkesir’e ve ülke sporuna hizmet edip milli sporcuların sayısını arttırmak.  Artık önümüze bakıp bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.