Ahmet Akın, geçtiğimiz dönemde siyasi gücünü kullanarak Edremit’te Kamil Saka’yı, Bandırma’da Dursun Mirza’yı saf dışı bırakıp bu iki skandal başkanı elleriyle makama oturttu. Bu rezilliklerin perde arkasındaki gerçek suçlusu Akın. Siyasi bedelini de birlikte ödeyecekler

AKIN, SAKA’YI VE MİRZA’YI YEDİ

Takvimleri 2018’in sonlarına saralım. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun prensi Ahmet Akın, Büyükşehir’e aday oldu, ilçeleri de kendisi dizayn etti. Edremit’te tecrübeli Başkan Kamil Saka, Bandırma’da ise sempatiyle takip edilen Dursun Mirza 
tekrar adaylık bekliyordu.

AHMET AKIN’IN ADAMLARI…

Akın, Ankara’da çevirdiği siyasi bir operasyonla hem Saka’yı hem Mirza’yı yedi. Yerlerine de tombaladan Edremit’te Hasan Arslan, Bandırma’da Tolga Tosun aday gösterildi. Akın’ın Büyükşehir adaylığı patlayınca bütün kampanya Arslan ve Tosun üzerinden yürüdü.

FATURA SANA DA ÇIKACAK

Herkes biliyor ki Ahmet Akın  kendi adamlarını yerleştirdiği bu iki belediyeyi perde arkasından yönetti. Dolayısı ile başarılı olsalardı nasıl Ahmet Akın alkışlanacaktı ise rezil oldukları için de siyasi fatura Akın’a çıkacak. CHP’nin bu iki ismi tekrar aday göstermesi zaten siyasi cinnet olur. Peki patronları Ahmet Akın Edremit’te ve Bandırma’da nasıl oy isteyecek? Yüzü kızarmayacak mı?

Bandırma Mirza’yı mumla arıyor

Ahmet Akın’ın siyasi operasyonuyla 2019 seçimlerinde devre dışı kalan Dursun Mirza, Bandırma’da sevilen bir başkandı. Adı büyük bir yolsuzluğa karışmadı. Herkes aday göste-rilmesine kesin gözüyle bakarken bir baktık ki CHP’nin adayı Tolga Tosun olmuş. Sonrası malum. Tolga Tosun’un adının karıştığı skandalları okuyorsunuz. Bandırmalılar, Dursun Başkan’ı mumla arıyorlar.