Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

BOMBA BURHANİYE’DE PATLADI!

Gazetemizin “Kendini de Cemiyeti de Rezil Ediyorsun” haberi sonrasında Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir’e yönelik gazetecilerden ilk tepki Burhaniye’den geldi. Burhaniye Belediyesi’nin düzenlediği kahvaltıda eteklerindeki taşı döken gazeteciler, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir tarafından yıllardır kapılarının çalınmadığından ve üyelerin sorunlarıyla ilgilenilmediğinden şikâyet etti.

Gazetemizin “Kendini de Cemiyeti

AÇTI AĞZINI
YUMDU GÖZÜNÜ

Burhaniye Belediyesi’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlediği kahvaltıda basın mensupları Cemiyet Başkanı Ramazan Demir’e veryansın etti. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıda duygu ve düşüncelerini açıklaması için söz hakkı verilen basın mensupları Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir’in yönetim anlayışını eleştirdi.

GERGİN ANLAR YAŞANDI

Balıkesir basında çalışan emekçilerin sorun ve talepleriyle ilgilenilmediğini dile getiren basın mensupları Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir’in uzun yıllardır kapılarını çalıp sorunlarını dinlemediğinden, üyelerin görüş ve önerilerini dikkate almadığından şikâyet etti. Üst üste gelen şikâyet ve eleştiriler sonrasında tansiyon birden yükselirken, zaman zaman gergin anlar yaşandı.