Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

BANSİAD’da görev değişimi

Bandırma Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BANSİAD) Olağan Genel Kurulu’nun ardından BANSİAD’da Mehmet Ülbe dönemi başladı.

Bandırma Sanayici ve İş

BANSİAD Olağan Seçimli Genel Kurulu 16 Ocak’ta gerçekleştirildi. BANSİAD’ın yeni başkanı Mehmet Ülbe seçildi. 2021-2023 Dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu görevini Ülbe’ye devretti.
Yeni yönetim kurulunda görev alan Funda Dedeoğlu, “3 yıl önce çıktığımız bu yolda destekleriniz için başta siz değerli üyelerimiz ve Sayın Yönetim Kuruluma ayrı ayrı teşekkür ederim. Sayın Mehmet Ülbe’ye görevimi devrettiğim için çok mutluyum. Yeni Başkanımıza ve Yönetim Kurulumuza yeni dönem görevlerinde başarılar dilerim.” dedi. Yeni dönemde başkanlık görevini sürdürecek olan BANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ülbe, “Değerli İş İnsanları güvenoylarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu onurlu görevi devraldığım için son derece memnunum yeni dönemde sizlerle ve yeni yönetimimizle birlikte BANSİAD’a güzel işler yaparak hayırlı bir dönem geçmesini temenni ediyorum” diye konuştu.