Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

TEMA VAKFI KURUCULARINI ANDI

TEMA Vakfı Balıkesir İl Temsilciliği, vakfın Onursal Başkanları Hayrettin Karaca ve Ali Nihat Gökyiğit’i lokma hayrı ile andı.

TEMA Vakfı Balıkesir İl

TEMA Evi’nde gerçekleştirilen lokma hayrı büyük ilgi gördü. TEMA Vakfı yöneticileri ile gönüllüleri ile sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri, Altıeylül ve Karesi belediye meclis üyeleri ile vatandaşların katıldığı etkinlikte Hayrettin Karaca ile Ali Nihat Gökyiğit şükranla anıldı.

 

“YOKLUKLARININ ACISINI HER GÜN DAHA DERİNDEN HİSSEDİYORUZ”

 

TEMA Vakfı Balıkesir İl Temsilcisi Metin Kuter, etkinlikte yaptığı konuşmada “Başta yeşil örtü, toprak ve biyolojik çeşitlilik olmak üzere ömürlerinin büyük bölümlerini çevre çalışmalarına adayan TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanlarımızdan, Toprak Dedemiz Hayrettin Karaca ve Yaprak Dedemiz Ali Nihat Gökyiğit’i anmak için buradayız… Kurucu Onursal Başkanımız Sayın Hayrettin Karaca 20 Ocak 2020 tarihinde 98 yaşında, Sayın Ali Nihat Gökyiğit 25 Ocak 2023 tarihinde 98 yaşında aramızdan ayrıldı. İkisinin de yokluğunun acısını her gün daha derinden hissediyoruz.” dedi.

“HAYALLERİ GERÇEK OLDU”

 

Karaca ve Gökyiğit’in yıllar önce TEMA Vakfı’nı kurarken 1 milyon gönüllüye ulaşma hayaliyle yola çıktıklarını anımsatan Kuter, “Ne mutlu ki, 30’uncu yıl dönümümüze bu hayali gerçekleştirmiş olarak girdik. Bugün 1 milyonu aşkın gönüllüsüyle bir halk hareketine dönüşmüş olan TEMA Vakfı’nı, kendilerinin en büyük mirası olarak kabul ediyoruz. Bu değerli mirası, şimdi 1 milyonu aşan gönüllüyle birlikte evimiz olan doğaya sahip çıkarak paylaşmak bizim için çok kıymetli. Sayın Hayrettin Karaca’ya ve Ali Nihat Gökyiğit’e bize açtığı bu değerli yol için minnetlerimizi sunuyoruz.  Bu topraklar onları sonsuza dek hatırlayacaktır.” diye konuştu.