Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

HASAN AVCI SESSİZLİĞİNİ BOZDU

AK Parti tarafından bu dönem aday gösterilmeyen Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, bir süreden devam eden sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından 3 dakikalık bir video yayınlayan Hasan Avcı, “İfade etmeliyim ki siyasete girdiğim süreden bu yana milletimizin iradesinin üzerinde hiçbir irade tanımadım. Bundan sonra da aynı inanç ve kararlılıkla bu yolda hizmete devam için kendimi önce Allah’a sonra milletimize, sizin iradesine teslim ediyorum” dedi.

AK Parti tarafından bu

AK Parti’nin Altıeylül’de yeniden aday göstermediği Belediye Başkanı Hasan Avcı, kişisel sosyal medya hesabından yayınladığı 3 dakikalık videoyla sessizliğini bozdu. Altıeylül’de birçok başarılı çalışmanın altına imza attığını ancak farklı sebeplerden dolayı aday gösterilmediğini belirten Hasan Avcı, “Sevgili hemşerilerim öncelikle anneme, babama hürmetlerimi sunuyorum. Yine göreve geldiğim günden bu yana desteklerini arkamda hissettiğim değerli aileme, doğduğum büyüdüğüm toprakların insanları Dursunbeylilere ve Altıeylül’de yaşayan tüm hemşerilerime ve tüm çalışma arkadaşlarıma saygılarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Görevde bulunduğum süre zarfında bir beşer olarak elbette eksik ve kusurlarımız olmuş olabilir. Tüm kalbimle ifade etmeliyim ki ne ailemi ne de bana güvenen halkımızın başını önüne eğdirecek hiçbir işin hiçbir hareketin içinde olmadım. Aksine yetimin, öksüzün, garip gurebanın velhasıl milletimizin malına sahip çıkarak ona tasalluta yeltenenlere karşı yoğun mücadeleler verdim. Tüm vatandaşlarımız bu zorlu mücadelemizin şahididir” dedi.

“FARKLI SEBEPLERDEN DOLAYI ADAYLIĞIM KABUL GÖRMEDİ”

Görev yaptığı dönemde birçok başarılı işin altına imza atmasına karşın farklı sebeplerden dolay adaylığının kabul görmediğini ifade eden Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak refah seviyesini yükseltmek için çalışmalar yaptık. Gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanmalarına imkân sağlayacak kütüphaneler, kültür merkezleri ve çeşitli sosyal donatılar inşa ettik. ALGEM vasıtasıyla tüm ilçemizi sokak sokak, ev ev tarayarak fakir, yoksul, garip gureba binlerce ailemize yardım elimizi uzattık. İlçemizin dört bir yanında nesiller boyu farklı alanlarda halkımıza hizmet edecek tesisler, mekanlar inşa ettik, yükselttik. Nihayetinde bu yolda hizmete devam etmek için yeniden aday olma irademizi ortaya koyduk. Fakat çeşitli sebeplerle Altıeylül Belediye Başkan Adaylığımız gerçekleşmedi, mümkün olmadı” dedi.

“BUNDAN SONRA DA AYNI İNANÇ VE KARARLILIKLA BU YOLDA HİZMETE DEVAM ETMEK İÇİN….”

Milletin iradesinin üzerinde irade tanımadığını kaydeden Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Bu sebeplere takılmıyorum, siyaset ve şehir tarihimiz memleket aşkıyla hizmet etmek isterken çeşitli engellerle karşılaşan vatan evlatlarıyla dolu, ben bunlardan sadece birisiyim. İfade etmeliyim ki siyasete girdiğim süreden bu yana milletimizin iradesinin üzerinde hiçbir irade tanımadım. Bundan sonra da aynı inanç ve kararlılıkla bu yolda hizmete devam için kendimi önce Allah’a sonra milletimize, sizin iradesine teslim ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Göreve geldiğimiz günden itibaren hizmette bulunmaktan onur duyduğum tüm Altıeylüllü vatandaşlarımıza sevgi ve muhabbetlerimizi sunuyorum.