Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

TOSUN İNADINDAN VAZGEÇİN!

CHP’de belediye başkan adaylığı açıklanmayan ilçeler arasında yer alan Bandırma için karar anı yaklaşıyor. Makam şoförü 3 bin 600 dolar değerinde kokainle yakalanan ve ‘kardeşim’ diye hitap ettiği en yakın çalışma arkadaşı suç makinesi çıkan skandalların başkanı Tolga Tosun’un ismi hem ilçe belediye başkanlığı hem de büyükşehir belediye seçimlerinde CHP’ye büyük zarar vereceği tüm Bandırma kamuoyu tarafından konuşulurken, Tosun’un ismi birileri tarafından inatla Parti Meclisi’ne götürülmeye çalışılıyor.

CHP’de belediye başkan adaylığı

Bandırma’da kokain skandalı sonrasında yaptığı açıklamalarla da tepki toplayan Tolga Tosun hiç kuşkusuz ki Balıkesir Büyükşehir Belediye seçimlerine iddialı şekilde giren Ahmet Akın’ın ve CHP’ de Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı gibi önemli bir pozisyonda bulunan Ensar Aytekin’in elini zayıflatacak.   AK Parti Bandırma’da Mehmet Cemal Öztaylan gibi ilçe siyasetinde önemli bir yeri bulunan ismi aday çıkarması ve İYİ Parti’nin güçlü bir adayla seçime ortak olmak istemesi CHP için seçimi çantada keklik olmaktan çıkardı. 8 Şubat’ta toplanacak CHP Parti Meclisi, Bandırma’da yaşanan skandallara göz kapayıp, kulak tıkaması durumunda sosyal demokratlar Balıkesir’de önemli bir ilçesini kaybetmekle karşı karşıya kalacak.

BANDIRMA’DA NELER OLMUŞTU?

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’un makam şoförü O.Ç, Bursa istikametinden Bandırma’ya giriş yaparken Jandarma’nın düzenlediği operasyonda arabasında 3 bin 600 dolar değerindeki 6 gram kokainle yakalandı. Olayın ardından asgari ücretin biraz üzerinde maaşla çalışan O.Ç’nin 100 bin lira değerindeki kokaini nasıl olduğu sorusu Bandırma’da konuşulmaya başlanmasıyla Başkan Tolga Tosun ertesi gün acil bir şekilde basın toplantısı düzenledi. Olayı manşetlere taşıyan EKSPRES’e cevap vereceğim diye kendisinin ve ‘Elimde olsa soyadını Tosun yaparım’ şeklinde sahiplendiği en yakın çalışma arkadaşı Metehan Turan’ın tertemiz olduğunu açıkladı. Gazetemizin “Madem kendine güveniyorsun, kardeşin Metehan’ı da yanına al git hastaneye uyuşturucu testi yaptır. Biz de sonuçlarını burada yayınlayım” teklifine Tolga Tosun kulak tıkadı. Tosun

“KARDEŞİ METEHAN” SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI!

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’un “20 yıldır yanımda. Kardeşimdir. Soyadını Tosun yapabilsem bir dakika düşünmem yaparım” dediği sağ kolu Metehan Turan’ın adli kaydında “Uyuşturucu ticareti yapmak”, “Yaralama”, “Hırsızlık”, “Suç eşyasının kullanılması” “Sesli ve görüntülü araçlarla hakaret” “Mala zarar verme, “Uyuşturucu Kullanma” gibi kabarık adli kaydının çıkmasıyla Bandırma’da ikinci skandal patlak verdi.

YARGI EKSPRES’İ HAKLI ÇIKARDI

Gazetemizin “Uyuşturucu testi ver” çıkışına sessiz kalıp hedef şaşırtmak için Metehan Turan’ı belediye avukatlarını birlikte Bandırma Adliyesi’nin önünde suç duyurusu için şov yaptıran Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’a bir tokatta yargıdan geldi. EKSPRES’in yazdıklarının doğru olduğu belgele dayandığı kararını veren Yargı,  Bandırma Belediyesi’nin suç duyurusuna takipsizlik kararı verdi.