Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

DAHA İYİ BİR ATATÜRK MAHALLESİ İÇİN KOLLARI SIVADA

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Seyfettin Albayrak, mahallenin sorunlarına çözüm üretip, yaşam standartlarını yükseltmek için projelerini sıralamaya başladı. Albayrak, kentsel dönüşümün desteklenmesinden, sokak hayvanlarının beslenme sorununun çözümüne, mahalle güvenliğinin arttırılmasından, vatandaşa konforlu hizmet verilmesine kadar hazırladığı projelerle Atatürk Mahallesi’nin yıldızını parlatacak.

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı

Balıkesir’in deprem bölgesinde yer aldığını, seçilmesi durumunda ilk hayata geçirmek istediği projenin kentsel dönüşüm olacağını dile getiren Albayrak, “Kentsel dönüşüm konusu muhtarlıkların tek başına yapabileceği konu değil. Balıkesir birinci dereceden deprem bölgesinde yer alıyor. Atatürk Mahallesi’nde de deprem yönetmeliklerine uymayan yapılar bulunuyor. Eğer seçilirsem yapacağım ilk şey bu yapıların kentsel dönüşüm kapsamına alınması için mülk sahipleriyle, inşaat firmalarını bir araya getirmek için çalışacağım. Mahallemizdeki depreme dayanıklı olmayan yapı stokunu azaltacağız. Kentsel dönüşümü vatandaşın lehine olacak şekilde yapacağız. Yıllardır gayrimenkul sektöründe deneyim kazanmış biri olarak bunu yapacak bilgi ve tecrübeye de sahibim” dedi.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN BESLENME NOKTALARI

Atatürk Mahallesi’ndeki bir diğer önemli sorununda sokak hayvanlarının beslenmesi ve barınması olduğunu ifade eden Muhtar Adayı Seyfettin Albayrak, “Mahallelerimiz insanların olduğu kadar bizimle hayatı paylaşan diğer canlılara da ev sahipliği yapıyor. Atatürk Mahallesi’nde de birçok sokak canı bizimle mahalleyi ve hayatı paylaşıyor. Seçilirsem yapacağım bir diğer önemli projede sokak canları için belirli noktalara beslenme ve barınma noktaları oluşturacağım. Sadece bu noktaları yapmakla kalmayıp sokak hayvanlarının sürdürülebilir bir şekilde beslenmesini sağlayacağız. Atatürk Mahallesi’ndeki hiçbir sokak hayvanı suya, besine ulaşma sorunu yaşamayacak. Her zaman onları koruyup kollayacağız, mahallemizdeki hayvansever vatandaşlarımızla birlikte bakımını sağlayacağız” dedi.

EVRAKLARI GÜVENLE VATANDAŞLARIMIZA ULAŞTIRACAĞIZ

Mahallelerde yaşanan bir diğer sıkıntının da önemli evrakların vatandaşa ulaşması olduğunu kaydeden Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Seyfettin Albayrak, “Resmi kurumlar gün içerisinde vatandaşımızın işte olduğu saatlerde önemli evrakları getiriyor. Ancak çoğu zaman vatandaşlar evde bulunmadığından dolayı kapının üzerine pusula bırakıyorlar. Bu kağıtlar kapıdan düşüyor, kayboluyor ve vatandaşın eline geçmeyince ciddi sıkıntılar ortaya çıkıyor. Bu gibi durumlardan dolayı ciddi cezalar alan hatta cezaevine bile giren vatandaşlar oluyor. Muhtarlığımıza bırakılan evrakları vatandaşın bizden almasını beklemeden güvenli bir şekilde vatandaşımıza vereceğiz” dedi.

PARKLARA GÜVENLİK KAMERALARI

Atatürk Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların güvenliği konusunda da çalışmalar yürüteceklerini kaydeden Muhtar Adayı Seyfettin Albayrak, “Güvenlik birçok vatandaş için temel ihtiyaçlar kadar önemli. Atatürk Mahallesi’nin vatandaşların gönül rahatlığıyla yaşayacağı yer haline getireceğiz. Mahallemizde yer alan her parka ve önemli noktalara güvenlik kameraları taktıracağız. Vatandaşlarımız parka giden çocuklarının güvenli alanlarda oynayacağını bilecek. Bu konuda da projemizi hazırladık, seçilmemiz durumunda kısa sürede mahallemizdeki çocuk parklarına ve önemli noktalara kamera taktıracağız” dedi.