Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Çömez’den CHP’li belediyeye eleştiri yağmuru

Kapalı Pazaryerinde bulunan kaldırımın çökmesinin ardından İYİ Parti’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez, olay yerine giderek CHP’li Bandırma Belediyesini ağır şekilde eleştirdi. Çömez, “Bunun arkasında talan var, soygun var. Yazıklar olsun bu anlayışa” dedi

Kapalı Pazaryerinde bulunan kaldırımın

Bandırma’da 10 Şubat 2024 Cumartesi günü, İhsaniye Mahallesi’nde bulunan Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı’nın yanındaki İsmail Gönülal Sokak’taki kaldırımın çökmesiyle ilgili Turhan Çömez, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Yolda yaklaşık 10 metre uzunluğunda ve 3 metre derinliğinde yarık oluşmasıyla ilgili Çömez, “Böyle bir belediyecilik olur mu?” diyerek tepki gösterdi. Çömez, “Burası bir altyapının ne kadar kötü yapılabileceğinin çok net bir göstergesi. Burada herhangi bir bomba falan patlamadı ya da herhangi bir roket füze falan da düşmedi. Kendiliğinden çöktü. Niye çöktü biliyor musunuz? Çünkü burayı yapan kafa çökmüş, anlayış çökmüş. Böyle bir altyapı anlayışı olur mu? Böyle bir çalışma yapılır mı? Belediye Başkanı olduğumuz gün şehrin bütün altyapısıyla ilgili son derece sağlam, son derece profesyonel, son derece kalıcı ciddi ama içinde asla ve asla rantı olmayan bir anlayışı tesis edeceğiz. Bunun arkasında sadece rant, bunun arkasında sadece soygun, bunun arkasında talan var. Yalan ve dolan var. Böyle bir anlayışa yazıklar olsun. Böyle bir belediyecilik olur mu? Taşları alıp toprağın üzerine gömmüşler ve bunu belediyecilik diye millete satıyorlar” dedi.

İYİ Parti’nin belediyecilik anlayışıyla ilgili de konuşan Çömez şunları söyledi: “İYİ Parti Belediyeciliği ile beraber bu ülkeye yepyeni bir anlayış gelecek. Bütün çalışmalar, altyapı, üst yapı çalışmaları son derece profesyonelce, son derece planlı ama içinde asla ve asla ne rantı, ne yalanı olmayan, modern ve medeni bir anlayışla yola devam edeceğiz. Biz bu memleketi yeniden ayağı kaldırmak ve bu rezaletten Türkiye’yi kurtarmak için siyaset yapıyoruz. Millet hak ettiği şekliyle idare olmaya başlayınca neyin ne olduğunu görecek ve modern, medeni bir kentte yaşamanın ne olduğunu anlayacak.”