Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

TOSUNCUĞUN KAFASI KOPTU!

Bandırma’da fetret devri bitiyor

Bandırma’da fetret devri bitiyor

CHP Parti Meclisi, skandalların adamı Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’un biletini kesti. ‘Kullanışlı aday’ olarak gördükleri Tosun’u aday göstertmeye çalışanların hevesi, EKSPRES’in manşetleriyle kursaklarında kaldı…

TOSUN SKANDAL DEMEK

Bandırma’nın CHP’li Belediye Başkanı Tolga Tosun, 5 yıl boyunca öyle kötü bir başkanlık performansı sergiledi ki aslında isminin yeni dönem için telaffuz bile edilmemesi gerekirdi. Ama CHP içinde Tosun’u Genel Merkezi’e gazlamaya çalışan klik, son ana kadar Tolga Tosun’u potada tuttu. Zaten Dursun Mirza’yı ayak oyunlarıyla geçen dönem adaylıktan indirip Tosun’u aday gösterten de aynı isimlerdi.

ADALET YERİNİ BULDU…

Tam da bu yarışın kızıştığı dönemde, Tosun’un adının karıştığı ‘Uyuşturucu skandalı’nın EKSPRES’in manşetleriyle gündeme gelmesi Tosun’un fişinin çekilmesine sebep oldu. Liyakatle ‘Kullanışlı aday’ arasında kalan CHP, kararını başarılı siyasetçi Dursun Mirza’dan yana kullandı. Mirza, belediye başkanlığı döneminde her kesimin takdirini toplamış bir isim. Sonuçta CHP doğruyu bulmuş oldu.