Edremit’in Altınoluk Mahallesi’nde yaşayan ve yatalak hasta olan Fatma teyzeye ünlü şarkıcı Haluk Levent yardım elini uzattı. Levent’in başkanlığını yaptığı, yardım kuruluşu olan AHBAP topluluğu Haluk Levent’in talimatı ile yaşlı kadına ulaşarak bakım masraflarını karşıladı.

1 yılı aşkın süredir yatağa bağımlı olarak yaşayan kimsesiz kadının tek göz odada kaldığı, sadece komşularının yardımı ile yaşamını sürdürdüğü öğrenildi. Komşular, Belediye ve sosyal yardım ekiplerine başvurmalarına rağmen hiç bir yetkilinin kendileri ile ilgilenmediklerini belirtti. Sosyal medyada gündem olan olayla ilgili Edremit Belediyesi bir açıklama yapmadı.

Altınoluk Zabıta Şefi Erhan Çelebi ve zabıta personeli Fikri Bilcan, bugün yaptığım Fatma Teyze ile ilgili paylaşımıma duyarlı davranarak konuya müdahil kalmıştır. Bir sosyolog ile birlikte yatalak olan yaşlı teyzemizi ziyaret ederek kendisine bundan sonraki yaşamında gerekli olacak tüm desteklerle ilgili çalışma başlatmışlardır. Bugüne kadar Fatma Teyzenin komşularının kendilerine konu ile ilgili her hangi bir müracaatlarının olmadığını, müracaatın komşuları tarafından kaymakamlığa verildiğini tespit ettiklerini dile getiren Altınoluk Zabıta yetkilileri bundan sonra Fatma Teyze’nin sorumluluğunu üstlendiklerini belirttiler.