Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

İYİ PARTİ ADAYINDAN ÇÖMEZ’E VERYANSIN!

İYİ Parti Altıeylül Belediye Başkan Aday Adayı Samet Koç, adaylık sürecinde yaşananlarla ilgili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez’e veryansın etti. Koç, Çömez’in gerçek olmayan beyanlarla Genel Merkezi yanlış yönlendirdiğini ileri sürdü.

İYİ Parti Altıeylül Belediye

Turhan Çömez’in Altıeylül adayının belirlenme sürecinde Genel Merkez’e gerçek olmayan beyanlarda bulunduğunu iddia eden Altıeylül Belediye Başkan Aday Adayı Samet Koç, “Eyy çok saygıdeğer vekil! Turhan Çömez; benim adaylığımın geri çekilmesi ve Hakan Afşin Arıcan’ın niçin aday gösterildiği hususu genel merkezce size sorulduğunda; “biz arkadaşla görüştük anlaştık, aldığımızda Büyükşehir’de değerlendireceğiz. Kendisi de Hakan Bey’in adaylığını destekliyor, Alacamescit’teki adaylık açıklamasında beraberdik.” dediğiniz doğru mu? Eğer doğruysa, biz sizinle nerede? Nasıl? Hangi ortamda? Ne görüştük? İşte benim cevabım; ömrühayatımda ne telefonla ne yüz yüze gelip, iki kelime konuşmuşluğumuz yok. Tek karşılaşmamız, sayın genel başkanımızın Altın Otel’deki toplantısında, lobide, saliselerle ifade edilebilecek tokalaşmadan ibarettir. Ayrıca Hakan beyin aday toplantısına ne katıldım, ne göründüm. Eğer bir ikizim yoksa, ki, bildiğim kadarıyla yok, beni makam, mevki dilenen, ulufe bekleyen biri konumuna soktunuz. Çok şükür bir işim var. Emekli asker, avukat ve arabulucuyum, sizden bir şey dilenecek durumda değilim. Buna ne gerek vardı. Bana, çekil kardeşim! biz seni istemiyoruz, bizim kurgumuza uygun değilsin, deseydiniz, ben gereğini yapardım” dedi.

“ÇEKİLİN EN İYİ YAPTIĞINIZ İŞE,TV ŞOVLARINA DEVAM EDİN”

Turhan Çömez’e adaylık çağrısından çekilme çağrısında da bulunan Samet Koç, “Doğruları, yalnızca doğruları söylediğine inandığımız sayın vekil kamuoyu, tabi ki bana değil size inanacaktır. Bu konuda bir izahat borçlusunuz. Bekliyorum bu aralar “akın, akın” üstünüze geliyorlar, farkındayım. Madem aday gösterdiğiniz arkadaşı çok seviyor, seçilmesini ve ballı belediye ihaleleri bekleyen bazı arkadaşları memnun etmek istiyorsunuz, size naçizane tavsiyem, siz de adaylıktan çekilin. Ulusaldan yerele gelemediğiniz ve Balıkesir merkeze turistik geziden ibaret olan ziyaretleriniz dışında, dinamiklerini bilmediğiniz için hatırlatayım. Belki arkadaşın o zaman seçilme şansı olur. Bunu, kuyruğunuzda dolananlar size söyleyemiyor olabilir. Aslında onların da beklentisi bu. Çekilip, en iyi yaptığınız işe, TV şovlarınıza devam edin. Başarılı siyaset hayatınızın devamını dilerim” dedi.