Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Ergin tam gaz sahada

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut

Mesut Ergin’in esnaf ziyareti programına, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı ile birlikte katılan Erden Köybaşı ve Milletvekili Serkan Sarı’ya vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, “Ama yine de bu sonucu şansa bırakamayız. Bugün İl Başkanım ile beraber Ayvalık’tayız. İlçe Başkanımız Hüseyin Şalmanlı’nın hazırladığı program doğrultusunda, Mesut Ergin başkanımıza desteğe geldik. Şu anda esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Görüyoruz ki; esnafımız Mesut başkanımızın çalışmalarımızdan gayet memnun. O’nu bu dönem çok daha güçlü bir şekilde sandıktan çıkarabilme iradesini ortaya koymuş. Görünen o ki Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni de Ahmet Akın kazanacak ve böylelikle, Ayvalık Belediyesi ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tamamen koordineli çalışarak, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Ayvalık’ımıza en iyi hizmetler getirilecek” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ ÇOK İYİ GİDİYOR

Ayvalık Belediye Başkanı ve CHP Ayvalık Belediye Başkan Adayı Mesut Ergin ise yaptıkları esnaf ziyaretleri için CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı ve CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı’nın Ayvalık’a gelerek kendilerine destek vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
31 Mart’ta yapılacak seçimlerde sürdürdükleri seçim maratonunun tüm hızıyla sürdüğünü kaydeden Başkan Ergin, “Allah’a çok şükür çalışmalarımız çok iyi gidiyor. İnşallah Ayvalık’ta olduğu gibi Balıkesir Büyükşehir’de Ahmet Akın Başkanımızın öncülüğünde sosyal belediyecilik ile Balıkesirliler tanışmış olacaklar. İnşallah seçimlerde Ayvalık ile Balıkesir Büyükşehir belediyelerini bütünleştirmiş olacağız” dedi.