Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

ERAY TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhur İttifakı Balıkesir Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray yaptığı açıklamda kampanya boyunca kendisine destek veren vatandaşlara teşekkür etti.

Cumhur İttifakı Balıkesir Altıeylül

Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamda “Aziz hemşehrilerim ve değerli yol arkadaşlarım;
2024 Mahalli İdareler seçim süreci sona erdi. Öncelikle; belediye başkanı adaylığım dönemimde Altıeylül ilçemizde ve Balıkesir’de yaşayan tüm hemşerilerimin gönlünde yer bulmuş olmaktan dolayı Rabbime binlerce kere şükür ediyorum. Bu dönem içerisinde gerek telefon ile sürekli arayarak gerekse sosyal medyadan mesajları ve duaları ile desteklerini esirgemeyen, haberli habersiz olarak çalışmalarımıza destek veren tüm dostlarımıza şükranlarımı arz ediyorum. TSK’lerinde görev yaptığım dönem içerisinde; her kademedeki mevki ve makamda bulunarak bu devlete hizmet ettik ve devlet malını Beyt-ül Mal bildik. Siyasete ise mevki makama talip olmak için değil millete hizmet edebilmek amacıyla girdik. Şehrimize hizmet için şahsıma tevdi edilen her görevi en iyi şekilde yerine getirebilme gayreti içerisinde oldum. Hem milletimize hem de şehrimize hüsnü sadakat ile hizmetten başka da bir niyet içerisinde olmadım. Ama hiçbir zaman hıyanet içinde de olmadım. Koltuk hırsıyla değil hizmet edebilme aşkıyla hareket ettik. Bu süreçte öğrendik ki; Makamları halka ve hakka hizmetin bir aracı olarak görmek, onun geçiciliğini anlamak, idrak etmek ve bir süre sonra elimizden çıkacağını asla unutmamak gerekmektedir. Burada önemli olan, arkada hem halkın hem de Hakk’ın hoşnutluğunu kazanacak güzel ve yararlı işleri bırakabilmek ve makamları şeref ve onurumuzla tutarken, makamdan onurlanan, ondan yararlanan değil, makama onur katan, onu yararlı hale getiren kişi olmamız gerekmektedir. Bizim de niyetimiz buydu. Bizlere belediye başkanlığı adaylığını layık gören başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere teşkilatlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı ortağımız MHP teşkilatlarına çok teşekkür ediyorum. Beraber yol yürümekten mutlu olduğum Sayın Yücel Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum. Bu dönem içinde fedakarca bana destek veren tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Büyük bir sabır ile beni destekleyen canım aileme de sonsuz teşekkür ediyorum. Seçilen tüm belediye başkanlarına başarılar diliyorum. Kıymetli dostlarım; Sürecin başından itibaren temel anlayışımız şöyle oldu. Gayret’te iştiyaklı – Tevekkül’de sabır ve teslimiyet sahibi olup Takdir’e razı olmak. Bundan sonra da bu duruşumuzda istikrarlı olacağız inşallah. Selam ve dua ile” dedi.