Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

ALTIEYLÜL’DE ŞEHİRLİ GÖREVİ DEVRALDI

Altıeylül’de mazbatasını alan CHP’li Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Hasan Avcı’dan görevi devraldı.

Altıeylül’de mazbatasını alan CHP’li

Altıeylül’de birinci parti çıkan ve ilçe seçim kurulundan mazbatasını alarak göreve başlayan Hakan Şehirli, Altıeylül Belediyesi’nde düzenlenen devir-teslim töreniyle Hasan Avcı’dan görevi devraldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, İl Başkanı Erden Köybaşı ve partililerinde yer aldığı törende taraflar birbirlerine çiçek takdim etti. 6.5yıllık başkanlık döneminde ekibiyle birlikte gönül rahatlığıyla çalıştıklarını ifade eden Hasan Avcı, yeni seçilen Hakan Şehirli ve ekibine başarılar diledi. Avcı, “Bugün gönül rahatlığıyla bu görevi devretmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler 6.5 yıllık dönemde ekibimizle birlikte dinlenmeden, yorulmadan, evimizden, çocuğumuzdan fedakarlık yaparak çalıştık. Bugün milletin iradesine teslim olma zamanı. Milletimizin verdiği karara teslim olma zamanı. Bugün milletimiz Altıeylül’de Hakan Şehirli başkanımızla, Büyükşehir’de Ahmet Akın başkanımızla bu süreci devam ettirme kararı aldı. Bizde bu görevi şerefle devrediyoruz. Bugüne kadar hep milletimizin emrinde olduk. Bugünden sonra da şehrimizin emrinde olmaya devam edeceğiz. Ben hem Hakan hem Ahmet başkanımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bundan sonra yürüyecekleri yolda başarılar diliyorum. Hizmet etme şerefini bundan sonra onlar üstlenecekler, onlara kolaylıklar diliyorum. Bizde bundan sonra üzerimize düşen ne görev varsa şehrin emrinde olacağımızı söylüyorum”dedi.

ŞEHİRLİ: “PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR ALTIEYLÜL”

Hasan Avcı’nın belediye başkanlığı yaptığı dönemde CHP Altıeylül İlçe Başkanı olarak görev yaptığını belirten Altıeylül Belediyesi’nin çiçeği burnunda belediye başkanı Hakan Şehirli, “Hasan Başkanımız görev yaptığı 6.5 yılı anlattı. Bende bu 6.5 yılın 5 yılında CHP ilçe başkanı ve grup başkanı olarak birlikte yürüttük. Çalışmalarını yakından takip ettik. Hasan başkanın en büyük özelliği iletişime açık olmasıdır. Biz bu 5 yılı keyifle, Altıeylül’e yakışır bir şekilde demokratik ortamda ilçemize hizmet etmenin ruhu ile götürdük. Bugün yine aynı güzel duygularla ayrılıyoruz. Hasan Başkanım aday gösterilmiş olsaydı farklı bir senaryo çıkabilirdi ortaya. Ama bizler CHP olarak bu görevi aldık. Önümüzdeki 5 yılda Büyükşehir’de Ahmet Akın başkanımızla, sizler CHP meclis üyeleriyle daha iyisini daha güzelini yapacak. Artık biz Altıeylül belediyesinin sakini değil sahibi olacağız, pazara kadar değil mezara kadar Altıeylül için çalışacağız. Hasan başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum, her zaman belediyenin kapısı kurucusu olduğu Altıeylül’e açık olduğunu belirtiliyorum” dedi.

AKIN: “HASAN BAŞKANIN TECRÜBELERİNDEN YARARLANACAĞIZ”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ise yaptığı açıklamada Hasan Avcı’nın tecrübelerinden yararlanacaklarını belirtti. Akın, “Hasan Avcı başkanımıza teşekkür ediyorum. Altıeylül’e hizmet etme onurunu yaşadı. Şimdide Hakan başkanımızla bunu devam ettireceğiz. Zaten iyi olan arkadaşlardı, birlikte iletişimleri de iyiydi. Olması gerektiği gibiydi. Bizde Hasan başkanımıza teşekkür ediyoruz hem de Hakan başkanımıza başarılar diliyorum. Ancak Hasan başkanımızın bilgilerinden, tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz. Hasan başkanımıza teşekkür ediyorum. Milletimizin emrinde çalışarak adaletle belediyeye yöneteceğiz” dedi.