Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

AKIN, YILMAZ’DAN GÖREVİ DEVRALDI

İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen törenle Yücel Yılmaz’dan görevi devraldı.

İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, mazbata töreni sonrasında önceki Başkan Yücel Yılmaz’dan görevi devraldı. 31 Mart seçimlerini kazanan Ahmet Akın’ı tebrik eden Yücel Yılmaz, “Balıkesir güzel bir seçim kampanyası geçirdi. 31 Mart, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve 20 ilçe belediye başkanını belirlendiği bir süreç oldu. Cumhuriyetimiz ve demokrasimiz tıkır tıkır işliyor. Medeni bir şekilde yaşanan seçimin gereği tecelli ediliyor. Güzel bir oy farkıyla seçimi kazanan Ahmet Akın kardeşimizi, başkanımızı tebrik ediyoruz. Onurla ve 5 yıl hizmet ettiğim Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin mührünü ve mazbatasını almaya ve devir teslim tutanağını kendisine teslim ediyoruz. Balıkesir’in daha da güçleneceğine eminiz.  Seçilen arkadaşlarımıza bilgi birikimimizle ne zaman isterlerse yardımcı olacağımızı söylüyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

“KUVAYİ MİLLİYE ŞEHRİ NASIL

OLUNUR TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”

 

Yücel Yılmaz’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın: “Bende Yücel Yılmaz başkanımıza teşekkür ediyorum, yaptığı hizmetler için verdiği emekler için. İnşallah Balıkesir yeni dönemde hakkın, hukukun, adaletin olduğu şekilde başkanımızın tecrübelerinden de yararlanarak seçilen seçilmeyen tüm arkadaşlarımızla belediye meclis üyelerimizle, belediye başkanlarımızla Kuva-yi Milliye’nin başkenti nasıl olur tüm Türkiye’ye göstereceğiz” dedi.

AKIN: “BÜYÜK BİR ONUR YAŞIYORUM”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına geçen Ahmet Akın, burada da yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “ Benim ailem dediğim Balıkesir’de büyükşehir belediye başkanı olarak seçilmenin büyük onurunu ve gururunu yaşıyorum. Şehrime hizmet etmek için çıktığım bu yolda beni yalnız bırakmayan hemşerilerime binlerce kez teşekkür ediyorum. Biz Kuva-yi Milliye ittifakı olarak seçimi kazandık. Bu seçimde ayrımcılık diye bir şey olmadı, herkesi kucakladık. Ay-yıldızlı bayrağımızın altında ülkesine sevdalı tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Yetimin, öksüzün, garibanın kimsesizin ve tüm hemşerilerimin hakkını yemem, hakkını yedirmem, hakkını iade ederim. Adaletli bir belediye başkanı olacağıma da buradan tekrardan söz veriyorum. Bu seçim sürecinde destek veren İYİ Partili iyi insanlara, AK Partili kardeşlerimize, MHP’li kardeşlerimize, Saadet Partimize, DEVA Partisi’ne, Demokrat Partimize, Gelecek Partimize ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne teşekkür ediyorum. Bizler ayrım yapmayacağız. Ulaşılabilir olan, kibirden uzak, vatandaşa mutlu olan bir belediye başkanınız Balıkesir’e hayırlı olsun”dedi.