Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

CİNNET GEÇİRDİ, EŞİNİ KATLETTİ

Çanakkale’de özel harekat polisi olarak görev yapan Manyaslı Mehmet Kanat bayram ziyareti için geldiği baba ocağında cinnet geçirerek eşini öldürüp kuzenini yaraladı ve intihara kalkıştı

Çanakkale'de özel harekat polisi

Akıl almaz olay Ramazan Bayramı’nın 1. günü yaşandı. Çanakkale il merkezinde özel harekat polisi olarak görev yapan Mehmet Kanat, bayram ziyareti için eşi Kübra Kanat ile birlikte memleketi Manyas’a geldi. Polis memuru Kanat iddiaya göre daha önce aralarında husumet bulunan ve bayram nedeniyle barıştığı kuzeni Mesut Görgül ile birlikte alkol almaya başladı. Kanat yine iddiaya göre eşi Kübra Kanat’ın da kuzeni ile barışmasını istedi. Ancak eşinin bu teklifi kabul etmemesinin ardından Kanat ile eşi arasında tartışma çıktı.

BEYLİK SİLAHI İLE ÖLÜM SAÇTI
Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet geçiren Mehmet Kanat beylik tabancasıyla önce kuzeni Mesut Görgül’e 6 el ateş etti. 6 kurşundan 5’i kuzen Görgül’ün bacaklarına isabet etti. Görgül kanlar içerisinde yere yığılmasının ardından polis memuru Kanat bu kez de eşi Kübra Kanat’ın başına silahı doğrultarak 2 el ateş etti. Talihsiz genç kadın olay yerinde can verirken Polis memuru Kanat çenesine dayadığı silahla intihar girişiminde bulundu. Baba evinde bulunan akrabalarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve asayiş ekibi sevk edildi. Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan kuzen Mesut Görgül ve cinnet geçiren Mehmet Kanat’ın hayati tehlikesi devam ediyor. Talihsiz kadın Kübra Kanat ise yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.