Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

AK Parti’den Erdek çıkarması

AK Parti’nin Erdek’te seçim çalışmaları devam ediyor. Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan beraberinde Erdek Adayı Turan Gün ile birlikte saha çalışması gerçekleştirdi.

AK Parti’nin Erdek’te seçim

AK Parti Erdek Belediye Başkan Adayı Turan Gün, seçim çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan’in katılımıyla düzenlenen saha çalışmaları kapsamında Erdek’in her noktasında ziyaretler gerçekleştirildi. Erdek programı Vekil Öztaylan’ın Erdek Seçim Ofisi’ni ziyaret ederek Aday Turan Gün ile bir araya gelmesiyle başladı. Ardından Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan çay bahçeleri ve kafeler ziyaret edildi. Esnaf ve kahvehanelerdeki vatandaşlar ile bir araya gelen AK Parti ekibi vatandaşlar ile sohbet ederek destek istedi. Düzenlenen iftar programının ardından Hacı Ömer Camii’nde Teravih namazı kılan Öztaylan, Gün ve ekibi Kapıdağ Atıcılar ve Avcılar Derneği’ni ziyaret ederek programi halk buluşması ile sonlandırdı.

Erdek’e AK belediyecilik getireceklerini vurgulayan Vekil Öztaylan, “Erdek’te seçim çalışmalarımız devam ediyor. Erdek hazır, Erdek kararlı, Turan Başkan geliyor. Biz nereye gidersek hizmet ve AK Parti belediyeciliği oraya gelir. Derdimiz millet, gayemiz hizmet!” dedi. Erdek’e hizmet etmek için çalışacaklarını söyleyen Turan Gün, “Yaklaşan yerel seçimler, ilçemizin, hizmetle buluşması için bir dönüm noktası olacaktır. Erdek’imizi hizmetle, icraatle, gerçek belediyecilik ile buluşturmak için hazırız, kararlıyız.”diye konuştu.