Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Arıcan’dan bir vaad daha

İYİ Parti Altıeylül belediye başkan adayı Hakan Afşin Arıcan, seçilmesi durumunda belediye hastanesi kuracağını vaat etti

İYİ Parti Altıeylül belediye

İYİ Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hakan Afşin Arıcan, seçim çalışmaları kapsamında Macarlar ve Dallımandıra mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Buralarda vatandaşlarla tanışıp sohbet eden Hakan Afşin Arıcan,  işbaşına geldiklerinde hayata geçirecekleri projelerini anlatıp destek istedi. Arıcan“ Kimisi bizi yok sayıyor, kimisi de çantada keklik görüyor, sonuçta kaybeden hep biz oluyoruz ve hiç hizmet alamıyoruz. Sizi daha gelmeden tanıdık, şimdi yakından tanıyınca daha da güven duyduk ve çok samimi bulduk, bu seçimde size destek vereceğiz. Uzun yıllar sağlık sektöründe çalıştığımdan biliyorum , ilimizde sağlık hizmetleri yeterli değil, sistem tıkanma noktasına geldi. Randevular aylar sonrasına veriliyor. Kırsal kesimde sağlık hizmetine ulaşmak daha da güçleşiyor. Biz işbaşına geldiğimizde ki geleceğiz, en büyük ideallerimden biri olan bir belediye hastanesi kuracağım. Bu hastanede oluşturulacak olan doktor, hemşire, ebe ve sağlık teknisyeninden oluşan bir ekip ayda en az bir kez kırsal mahallelerimizde sağlık taraması yapacak. Ciddi rahatsızlığı bulunanlar hastaneye yönlendirilecek. İmkanı olmayan hastalara da belediye olarak biz sağlık hizmeti sunacağız” dedi.