AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından 81 ilde eş zamanlı düzenlenen “AK Kadınlar Yerli Üretir, Milli Tüketir, Ekonomiye Destek Verir” etkinliği kapsamında Balıkesirli AK Kadınlarda yerli malı etkinliği düzenledi.

AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından Türkiye’nin 81 ilinde düzenlenen “AK Kadınlar Yerli Üretir, Milli Tüketir, Ekonomiye Destek Verir” projesi kapsamında AK Parti’nin Balıkesir’deki kadın teşkilatları yerli malı etkinliği gerçekleştirdi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, parti yöneticilerinin açılışını yaptığı etkinlikte Balıkesir’in 20 ilçesini temsilen kurulan stantlarda, yöresel ürünler ve üretimler görücüye çıktı. “Türkiye’nin 81 ilinde eşzamanlı olarak AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığımızın organize ettiği yerli ve milli üretimi desteklemek ve dayanışmayı destekleme noktasında bir araya geldik. İşte burada da 20 tane ilçemizin çadırlar var, içerisinde de bayanlarımızın ürettiği ürünler yerli ve milli olarak burada bulunuyor. Her ne kadar yerli ve milli olursak her noktada o kadar güçlü olacağımızı yaşayarak da görüyoruz. Milli savunma sanayimizde ürettiğimiz ürünlerle de ön plana çıkıyoruz. Her geçen gün Türk milleti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde emin adımlarla ilerliyor. Küresel bir güç olmanın ötesinde artık bir dünya lideri ve dünyada sözü dinlenen ülke konumuna geldik. Cumhurbaşkanımızın bu noktada teşkilatlarımızın, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın desteğiyle emeğiyle gayretleriyle oylarımızı yükselterek ona güç oluyoruz, onun nefesini güçlendiriyoruz” dedi.

 

YILMAZ: “BALIKESİR’DE DE RAHMET VAR”

AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi’nin önemli ve anlamlı bir etkinliğin altına imza attığını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, “Kadın Kolları Genel Merkezimizin düzenlemiş olduğu 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan bu etkinlik çok güzel. Balıkesir’de de rahmet var. Herkese hayırlı olsun” dedi.

 

“BU DAVANIN ÖNÜNÜ DE KİMSE KESEMEYECEK”

Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara devam ettiklerini belirten Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ise “Bu güzel etkinlik için kadınlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Göğsünü küffara açmış mücadele eden Reisin takımı işte böyle bir takım. Bakınız Büyükşehir Belediye Başkanımız burada. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve Karesi Belediye Başkanımız burada. İşte birlik beraberlik budur. İşte dava ve mücadele budur. Allah’ın izniyle bu inanç mücadele olduktan sonra Reisin bileğini kimse bükemeyecek, bu davanın önünü de kimse kesemeyecektir ”dedi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri stantları gezerek AK Kadınların hazırlamış oldukları ürünleri incelediler.