İzmir yolu üzerinde İşbir jeneratör karşısında kamyonetin minibüse arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında biri kadın 3 kişi yaralandı. Can pazarı yaşanan kazada olası bir facia ucuz atlatıldı.

İNİBÜSTE SIKIŞAN YARALI KADIN KURTARILDI
Kaza önceki gün (11 Aralık Salı) öğle saatlerinde meydana geldi. Balıkesir-İzmir karayolunun 8. Kilometresindeki kazada, Balıkesir’den İzmir yönüne seyir halinde olan Ömer Ç. İdaresindeki 10 DC 860 plakalı kamyonet, aynı istikamette giden Musa N.’ın kullandığı 10 LE 536 plakalı transporter minibüse arkadan çarptı. Aşırı süratli olduğu belirtilen kamyonetin çarptığı minibüs yoldan çıkarak şarampole devrildi. Arka bölümü parçalanan minibüsün içerisinde yolcu olarak bulunan Rahime Terlemezoğlu isimli kadın oturduğu koltukların arasında sıkıştı. Yaralanan kadın uzun süre kurtarılmayı bekledi. İhbar üzerine 112 Acil çağrı Merkezi tarafından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. Trafik ekiplerinin başka kazalara sebebiyet vermemesi için önlem aldığı kazada Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı itfaiye ekipleri minibüsün içinde mahsur kalan yaralı kadını kurtarmak için çalışma yaptı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı kadın itfaiye görevlilerinin müdahalesi ile araçtan kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Kazada yaralanan araç sürücüleri ile kadın yolcu ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

 

CAN PAZARI YAŞANDI

Balıkesir –İzmir yolunun bir süre tek yönlü olarak araç trafiğine kapalı kaldığı kazada, kamyonet ve minibüs hurdaya dönerken, adeta can pazarı yaşandı. Araçlarından kendi imkanlarıyla çıkan sürücüler hafif şekilde minibüsten kurtarılan kadın yolcunun ise ağır yaralandığı öğrenildi. Kazada şans eseri ölen olmadı. Büyükşehir İtfaiyesinin merkez 3 grup olarak müdahale ettiği trafik kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.