Erzurumspor, Ümraniye, Giresunspor ve Boluspor galibiyetleri ile İstanbulspor deplasman beraberliği Balıkesirspor’u ligin 7.haftasında 3. sıraya oturttu.

Özellikle galibiyetle biten iç sahamızdaki 4 maç sonrası başta Büyükşehir ile Karesi ve Altıeylül Belediyeleri kendi sosyal medya hesaplarından Balıkesirspor’u kutlama mesajları yayınladılar.

Maneviyat olarak destek yani..!

Bu galibiyetlerin perde arkasında ise futbolculara ödenmesi gereken primler var. Tabiki futbolcular sezon başında belirli bir ücrete imza atıyorlar. Bu alacaklarını zaman zaman tahsilatta sıkıntı çekerlerse de eninde sonunda, öyle yada böyle alıyorlar. Ama maç primi ayrı bir olay. Prim futbolcu için sıcak para demek.. Futbolcu açısından maça konsantrede çok önemli bir unsur maç primi. Şu ana kadar Balıkesirspor yönetimi kendi çabaları ile bu primlerin bir miktarını karşıladı. Her galibiyet sonrası tüm Balıkesirliler ve Balıkesirspor’a gönül verenler olarak havalara uçup şampiyorluk şarkıları söylüyoruz ama birde yönetimin halini düşünün. Yüzleri gülüyor, içleri kan ağlıyor.! Prim olarak bulunması gereken en az 150 bin TL..!

Lafı şuraya getireceğim. Bu takımın hayat ettiğimiz yere ulaşması için şu sosyal medyada tebrik mesajları yayınlayan Başkanlarımız, en azından o mesajların yanına prim ödemeleri için üç beş iliştiremezler mi..?