Hani birileri her iki lafın birinde: ‘ Balkes herşeyimiz’ falan diyor ya..Yalannnnn..!

Balkes’i düşünenler, Balkes’e dertlenenler belli.. Sağdan say 300 kişi, soldan say 500 kişi..! Yardım kampanyasında ellerini ceplerine sokup az yada çok bağış yapan isimler gerçek Balıkesirsporlular.. Gerisi hikaye..!

Bunları neden söylüyorum. Hani Valimiz Ersin Yazıcı ile Büyükşehir Belediye Başkanımız  Yücel Yılmaz,Balıkesirspor’a yardım kampanyası ile ilgili olarak geçenlerde mini bir toplantı organize etmişlerdi de orada demişler di ya; “Bakalım bu kampanyaya katılım nasım olacak. Bizlerde ona gere elimize taşın altına sokacağız veya sokmayacağız”.

İşte bu sözlerden sonra ilk gazla üç beş günde anca 250 bin lira civarında bir para yaklaşık 500 kişinin katılımı ile toplandı. Sonrası mı? Tıkandı kaldı.

Oysa geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin en zengin ismi  Ali Koç’un başkanı olduğu Fenerbahçe için maddi yardım kampanyasına Balıkesir’den 3 saat içinde 248 bin lira yardım gitti. Ben bu satırları kaleme aldığım dakikalarda sanıyorum bu yardım yarım milyona yaklaştı..!

Demek ki neymiş biz Balıkesirliler olarak Fenere gelince WİN Balkes’e gelince VINN oluyormuşuz..!

DİREK KÜME DÜŞ DAHA İYİ..

Balkes için önümüzdeki günler hayat memat meselesi oldu. Birileri işi ciddiye alırda bu camiaya sahip çıkarsa amenna..Yok çıkmazsa olacakları hatırlatayım. Öncelikle şu andaki futbolcuların alacakları için puan silme cezaları gelecek. Transfer tahtasını açamadığın için alt yapıdaki bebelerle sahaya çıkacaksın. İşte işin en acı tarafı da bu olacak. Her hafta yavaş yavaş öleceksin. Bir anda iş olup bitmeyecek yani. Gelen 5 çakacak, giden 10. İlk hafta yerleştiğin ligin dibinde taaa 36 hafta kalacaksın. Bu acıya hangi Balıkesirlinin yüreği dayanacak.. Tüm Türkiye’nin gözleri önünde ezecekler seni..!Hani diyorum böyle olacağına TFF bizi direk küme düşürsün daha iyi..!