Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

İLKOKULLARDA SPOR DALI EĞİTİMİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen sporun sağlığa ve gençlik enerjisine olan olumlu etkilerini bir arada yaşayacağınız birbirinden heyecan verici spor projeleriyle tanışın!

Gençlik ve Spor Bakanlığı

7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen spor etkinlikleri, antrenmanlar ve turnuvalarla dolu bu projelerde siz de yerinizi alarak spor yapmanın keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen bu projeler sayesinde hem bedensel hem de zihinsel olarak kendinizi geliştirebilir, yeni arkadaşlıklar edinebilir ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyebilirsiniz. Geleceğin sporcularını yetiştirmek, gençleri sporla buluşturmak ve hayatınıza enerji katmak için biz buradayız. Haydi, sporun gücünü keşfedin ve bizimle birlikte hareket etmeye başlayın! Siz de Sporla iç içe bir hayata adım atmak ve spor projelerine katılmak istiyorsanız İl ve İlçe Müdürlüklerimize bekliyoruz.

GSB SPOR OKULLARI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl 81 ilde düzenlenen GSB Spor Okullar ve GSB Engelsiz Spor Okulları 20 ilçede ve tüm yıl boyunca kesintisiz sürmeye devam ediyor. GSB Spor Okullar kapsamında 5-18 yaş arasındaki çocuklar ve gençler, atletizm, futbol, boks, cimnastik, eskrim, güreş, judo, basketbol, karate, okçuluk, voleybol, badminton, yüzme gibi farklı branşlarda ücretsiz spor yapma imkanı bulup Balıkesir Gençlik ve Spor il Müdürlüğü tarafından yaz ve kış dönemlerinde yapılan antrenmanlarda Balıkesir’ in dört bir yanındaki on binlerce öğrenci yine sporun güzellikleriyle buluşuyor.