Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

LÖSEV YAZ ETKİNLİKLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Lösemi ve kanser ile mücadelede her aşamada çocukların ve yetişkin kanser hastalarının yanında olan LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, yaz tatilinde de moral etkinliklerine devam ediyor.

Lösemi ve kanser ile

LÖSEV Bursa’ da yaz tatili kapsamında çeşitli etkinliklerle lösemi ve kanserle mücadele etmiş kahramanlara farklı deneyimler sunmaya devam ediyor. Canım Kardeşim Ders Evi Projesi kapsamında düzenlenen etkinliklerde doyasıya eğlenen vakfa kayıtlı iyileşmiş çocuklar, kanserle mücadele eden kardeşlerine umut oluyor.

Her hafta farklı bir organizasyonda buluşan çocuklar, ZeplinX oyun parkında adrenalin dolu birçok oyuncağın tadını çıkarırken, yüzme havuzunda serinleyerek keyifli vakit geçirdi. Sinemada sevdikleri kahramanları izleyerek doyasıya film keyfi yaşadı. Birbirinden farklı ve eğlenceli deneyimlerle dolu yaz okulu programında, GUHEM’ de uzay ve havacılık ile tanışan çocuklar, Türkiye‘nin ilk interaktif uzay ve havacılık temalı eğitim merkezi Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi GUHEM’ de eğlenerek öğrenmenin tadını çıkardı.

LÖSEV, eğlencenin yanı sıra kültür ve sanat etkinlikleri de düzenleyerek, Bursa’nın tekstil ve sanayi geçmişine ışık tutan Merinos Tekstil ve Sanayi Müzesi’nde kent tarihi ve değerlerine dair kültürel bir ziyaret gerçekleştirdi. Ayrıca, Gençlik Projesi kapsamında vakfa kayıtlı iyileşmiş gençleri 62. Uluslararası Bursa Festivali’nde Hayko Cepkin konserinde bir araya getirdi.

 

Türkiye’de gün geçtikçe artan kanser vakaları ile çok yönlü mücadele eden LÖSEV, gönüllü ve bağışçısı olan kişi, kurum ve kuruluşlar sayesinde ailelere ulaştırılan hizmet de çoğaltıyor. Bu sayede, zorlu süreçte hiçbir aile yalnız kalmıyor. Destek olmak veya bilgi almak için  www.losev.org.tr resmi internet adresimizi inceleyebilir, 0312 447 06 60 numaralı telefondan vakıf merkezine ulaşabilirsiniz.