Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Geleceğin İletişimcileri Zirvede

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, TRT tarafından düzenlenen “TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nda 2024 yılında da büyük bir başarı elde etti.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

Yarışmada, üniversite öğrencileri dört farklı kategoride finale kalmayı başardı.

Belgesel Film kategorisinde, danışmanlığını Bandırma Meslek Yüksekokulu’ndan Öğretim Görevlisi Dr. Yakup Toktay’ın üstlendiği, yönetmenliğini Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri Mehmet Emir Mirzooğlu ve Berk Kutay’ın yaptığı “Sessiz Yaşadım Kim Beni Nereden Bilecek?” isimli belgesel, Bandırmalı Şehit Mehmet Gönenç’in hikayesini anlatıyor. Kamera ve kurgusu ise Ahmet Buğra Çözel ve Eren Pamukoğlu tarafından gerçekleştirildi.

Dijital İçerik Yönetimi kategorisinde, danışmanlığını İletişim Fakültesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Esra Tani Yıldız’ın yaptığı ve yürütücülüğünü Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencisi Ömer Can Aktaş’ın üstlendiği “Podcast Mutfak” isimli proje finale kaldı.

Geçen yıl ilk defa yüksek lisans öğrencilerinin de başvurularının kabul edildiği yarışmada, Yeni Medya ve İletişim Bölümü yüksek lisans öğrencileri Ünzile Bakar ve Sıla Solaklar’ın hazırladığı “Gazzeli Çocukların Oyun Alanları Haritası” projesi, Doktora öğrencisi Zafer Yılmaz’ın danışmanlığında İnternet Haberi Kategorisi’nde finale kalmayı başardı.

İletişim Kampanyası kategorisinde ise, danışmanlığını İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Sinan Tam’ın yaptığı ve Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri Nida Alkan ile Ecem Kava’nın yürütücülüğündeki “TRT Evi” isimli proje finale yükseldi.