Geçtiğimiz haftanın son yorumunda aynen şunları yazmıştım; “

Geçtiğimiz günlerde Sembol Medya bünyesindeki YENİSÖZ Gazetemizde iki haber yayınladık. Birincisi EKK Kooperatifi Başkanı Erol Ayvaz’ın makam otomobili, ardından da bir başka esnaf kredi kooperatifi olan Umum Madeni Eşya Sanatkarları Odası Kredi Kefalet KooperatifiBaşkanı Hüseyin Özgen’in son model BMW 5.25 makam arabası.

Her iki haber sonrası da Balıkesir esnafından çok ilginç yorumlar aldık. Benim ise bu yorumlar arasında en dikkatimi çeken ise şu oldu; “ Her iki lüks düşkünü kooperatif başkanı bugüne kadar Balıkesirspor için ne yapmışlar? ”. olmuştu

Eee, diyeceksiniz  ki netice..

Netice şu; Her iki başkanda bu haberler sonrasında kendilerine ait olan Türk montaj arabalara binmeye başlamışlar ve esnafın parasıyla aldıkları lüks  makam arabalarını garajlarına çekip ‘ölü taklidi’ yapıyorlarmış..! Ben, Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı’nın yerinde olsam her iki kooperatif başkanını da ziyaret eder kendilerini Balkes’e desteğe davet ederim..! Arabaları bağışlamıyorlarsa gönülleri zengin demek kendi ceplerinden 300-500 bin atarlar..!