Balıkesir Avlu Kongre ve Kültür Merkezi tarafından düzenlenen kitap fuarını bir çok yazara ev sahipliği yapıyor.. Fuarda ilgi gören yazarların başında gelen Fatma Çetin Kabadayı, Zümrüt Demir isimli minik bir okuyucu ile buluşup eserlerini imzalAdı.

Balıkesir’de açılan 1. Avlu Kitap Fuarı yazarları ağırlamaya devam ediyor. Kitap fuarına yoğun ilgi gösteren Balıkesirliler sevdikleri yazarlarlar ile buluşma imkanı buldu. Avlu kitap Fuarı’nda kitaplarını sergileyen Fatma Çetin Kabadayı’ya ise ilgi yoğun oldu. Yayınlanmış 43 eseri bulunan Kabadayı’nın yazarlık geçmişinde birbirinden önemli başarıları bulunuyor. 1974 yılında Kayseri’de dünyaya gelen yazar 1997’de Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu. Yazar Kabadayı 2010 yılı Hikmet Okuyar Şiire Üstün Hizmet Ödülü, 2016’da Birleşen Yürekler Derneği Yaşayan Sanat Değerimiz Onur Ödülü ve Ankara Sanat Platformu Hizmet Şeref Ödülü, Kansere Gülümse Derneği 2017 yılı En İyi Temsilci Ödülü ve madalyasına layık görüldü.2018’de Hatay Toplumsal Muhalefet gazetesi tarafından Yılın Yerel Yazarı seçildi. Çeşitli programlarda plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi. Söyleşi ve imza günlerine katıldı.

TİYATROYA DA ADIM ATTI

Yazarlık kimliğini tiyatro oyunları ile süsleyen Fatma Çetin Kabadayıengelliler için yazıp kendisinin de oynadığı “Kör Kütük Aşk” isimli tiyatro oyunu hem Iğdır Kültür Merkezi’nde hem Balıkesir İvrindi ilçesinde sahnelendi. Bunun dışında “Hayal Dünyam”, “Eyvah Banu Geliyor”, “Dile Benden Ne Dilersen” “Benim Şakacı Babam” isimli çocuk oyunlarını yazıp yöneterek bazılarında oynadı. Evli ve iki çocuk annesi olup Milli Eğitim Bakanlığına ait bir anaokulunda okul müdürü olarak görev yapıyor.