Seçimlerinin ardından koltuğa oturan başkanların Balıkesirspor’a yaptıkları bağış çağrısı meyvelerini vermeye başladı. Kurum ve vatandaşlar, çiçek yollamak yerine dekontlarla ziyarete gidiyor

 

ŞEHRİN MARKASINA DESTEK ÇAĞRISI

 

Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Yücel Yılmaz Vatandaşlar ve kurumlardan tebrik amaçlı çiçek göndermeleri yerine Balıkesirspor’a bağış yapmalarını ve şehrin en büyük markasına destek olmalarını istedi. Yılmaz, “Vatandaşlarımıza ve kurumlarımıza çiçek göndermeleri yerine bunu Balıkesirspor’a bağış yapmalarını istiyoruz. Tüm Balıkesir’i Balıkesirspor’a destek olmaları çağrısında bulunuyorum” dedi.

 

BANKA HESAPLARINI PAYLAŞTILAR

 

Başkan Yılmaz’ın başlattığı çağrının ardından Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan da sosyal medya hesaplarından Balıkesirspor’un banka hesaplarını paylaşarak bağış kampanyalasına destek oldu. Başkanların bu çağrısına kurum ve vatandaşlardan tam destek geldi. Balıkesirspor kulübünün hesap numaralarına bağış yapan vatandaşlar makbuzları ile beraber başkanları ziyaret etti.

 

Bal-Kes’ten teşekkür

 

Balıkesİrspor Baltok Kulüp Yönetimi de Başkanların bu çağrısına karşılık sosyal medya hesaplarından teşekkür mesajı yayımlayarak “Balıkesirspor ailesine destek olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz ile birlikte, tüm ilçe belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.