Bir tarafta “PKK’ya karşı Türk Silahlı Kuvvetleri silah bıraksın” diyen CHP’li Mehmet Tüm, diğer tarafta “PKK’ya karşı gerekirse Sındırgı dağlarına çıkarak tek başıma savaşırım” diyen eski MHP’li İsmail Ok. Şimdi ikisi de geçmişe mazi deyip kol kola yürüyor

SAMİMİYETLERİ GÖZLERDEN KAÇMADI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2 günlük program için dün Balıkesir’e geldi. Akşener’in ziyaret adreslerinden birisi de CHP İl Başkanlığı oldu. Meral Akşener ve İsmail Ok’u CHP binasında karşılayanlar arasında PKK’ya karşı TSK’ya silah bıraksın diyen Mehmet Tüm de vardı. Mehmet Tüm’ün, Meral Akşener ve İsmail Ok ile samimiyeti ise gözlerden kaçmadı.

İSMAİL OK’LA MEHMET TÜM KOL KOLA

Her fırsatta milliyetçi kimliğini vurgulayan, “PKK ile çatışmak gerekirse Sındırgı, İvrindi dağlarına çıkarım” sözleriyle bilinen İsmail Ok’un, belediye başkanı olma uğruna Mehmet Tüm’le bile kol kola girmesi ülkücülerin gözünden kaçmadı. Öte yandan TSK ile PKK’yı aynı kefeye koyan Mehmet Tüm ise, Edremit’te şehit cenazesinde yediği yumrukla hafızalardaki yerini koruyor.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)