Edremit ilçesinde bir kuyumcu dükkanında silahlı soygun girişimi yaşandı. Maskeli ve silahlı şüpheli kuyumcunun sopayla direnmesi sonucu amacına ulaşamadan kaçtı.

ESNAF SOYGUNCUYU KOVALADI

Olay Edremit ilçe merkezindeki Kuyumcular Çarşısında meydana geldi. Kimliği belirsiz yüzü maskeli bir şahıs elinde silahla girdiği soygun amacıyla girdiği kuyumcu dükkanında beklenmedik bir durumla karşılaştı. Kuyumcu Yusuf isimli işyerindekilerin sopayla karşılık vermesiyle korku ve paniğe kapılan soyguncu elindeki silahı ateşleyip kaçtı. Dışarıda da çevredeki esnafların kovaladığı soyguncu sağa sola gelişigüzel ateş etti. Bu sırada tabancadan çıkan mermilerden biri Y.D. isimli seyyar satıcıya isabet etti. Sağ diz altından yaralanan Y.D. ambulansla Edremit Devlet hastanesine kaldırıldı.

KAMERALAR TESPİT ETTİ
Edremit Kuyumcular Çarşısı’nda yaşanan korkunç anlar işyerlerindeki güvenlik kameralarına da yansıdı. Kamera görüntülerini incelemeye alan Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kar maskeli ve silahlı soyguncunun kimliğini tespit etmeye çalışıyor.Polis şüpheliyi yakalamak için çalışma yaparken, savcılık tarafından da olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)