AK Parti; İl Başkanıyla, milletvekilleriyle, belediye başkanıyla uzun süredir ilk kez tek vücut. Fitne sokan, dosya
tutan, adam gammazlayanların ayıklanmasıyla siyasette oluşan huzur ortamı, şehre de pozitif yansıyor

SİYASETTE HUZUR ORTAMI
AK Parti’de özellikle il başkanlığında yaşanan değişimin ardından ‘Dosyacı Hasan Demiraslan’ ve yönetiminin oyun dışı kalması sonrası teşkilat, vekiller, yerel yönetimler uyumu sayesinde, şehirde uzun süredir yaşanan gerginlik yerini huzur ortamına bıraktı.

ALTIEYLÜL DE ARADAN ÇIKACAK
Geriye eski kavgacı dönemden Altıeylül İlçe Teşkilatı gibi bir kaç tane artık kaldı. Onların da lağvedilmesinin eli kulağında. Seçimden önce mi, sonra mı ona karar verilecek.

KAR TOPU OYNADILAR
Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir ve Belgin Uygur seçim çalışmaları için gittikleri Savaştepe yolculuğu sırasında yolda kar molası verdi. Milletvekillerini kar topuna tutan Yücel Yılmaz bu keyifli anları sosyal medyadan paylaşarak ”Savaştepe yolunda keyifli bir kar manzarası bizi karşıladı. Vekillerimizle birlikte kartopu oynayarak beyaz güzelliğin tadını çıkarmasak olmazdı” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)