Ne bu 10-1-1-11?..

Şu; Bu hafta devirdiğimiz Gençlerbirliği’nin bize gelmeden önce ligde 10 galibiyet 1 beraberliği vardı.

Bu hafta deplasmana gideceğimiz Kardemir Karabükspor ise şu ana kadar 1 beraberlik 11 mağlubiyeti var.

Şimdi içinizden iyi tamam da bu ne anlama geliyor diyenleriniz olabilir..

Şu anlama geliyor;

Biz nasıl motivasyon alarak en düşük zamanımızda en yüksektekini avladıysak, en atta ki de bizi avlayabilir!.. Futbolda olmaz diye bir şey yok..!

Kardemir Karabükspor’un bu saaten sonra kaybedeceği hiçbir şey yok. Bildiğiniz gibi genç takımla sahaya çıkıyorlar. Bizim PAF takımını çıkar 5 atsın!.. O derece!..

Ama neticede futbolda netice 90 dakikanın sonunda belirleniyor. Hiçbir karşılaşmada takımlara; “ senin kaşın gözün güzelmiş”diyerek maç öncesi puan dağıtılmıyor!..

Öncelikle Balıkesirspor Baltok’ta şu havayı hissediyor ve tehlikeli buluyorum.

Ne o hava?.

Bahar havası..

Çarpar adamı.. Aman dikkat!..

Lideri devirmekle işin bitmediğini, Balıkesirspor Baltok’un bundan sonra ileri doğru tırmanışa geçmesi için ilk yarının son 5 maçından en az 9 puan alması gerektiğini söylüyor..

Şimdi geriye kalan maçları analiz edersek tahmini olarak önümüze çıkan tablo şöyle..

Gerekli uyarımızı yaptıktan, bu hafta Kardemir Karabükspor maçına sonra hanemize 3 puan yazdığımızı varsayıyoruz. Sonraki hafta içerde bu sezon Süper Lig hedefleyen  Denizlispor’un ağırlayacağız. Balıkesirspor Baltok için bence kırılma anı olacak bir bir karşılaşma. 3 neticeli gibi gözükse de en azından 1 puanı hanemize yazarız diye düşünüyorum Ve özellikle bu maç için 3 puan iddiasındayım… Ardından yine play-off içindeki Gazişehir Gaziantep deplasmanı var. Bu maçtan da 1 puanın iyi olacağı kanatindeyim. 16. Hafta yine play-off içindeki Adanademirspor’u ağırlayacağız. Her ne olursa olsun en kötü ihtimalle bu karşılaşmadan da hanemize 1 puan yazdırırız gibime geliyor. 3 puan olursa da şaşırmam. İlk yarının son maçında ise yine şu anda play-off sınırının hemen altında olan Hatayspor deplasbmanına gideceğiz. 1 puan iyi olur 3 yeme yanında yat!..

Bu tabloya baktığımız zaman bu hafta hariç geriye kalan 4 maçta play-off ve daha üst sıraları kovalayan takımlar olduğunu görüyoruz. Bu şu anlama geliyor; lig Balıkesirspor Baltok için şimdi başladı..