Balıkesirspor Baltok’un teknik patronu Giray Bulak dünkü basın toplatışında kırmızı beyazlı ekibin son durumunu değerlendirirken şu konuya değindi; “ Biz şu ana kadar maalesef taraftarımızla buluşamadık. Genç bir ekipten kurulu olan Eskişehirspor’un topladığı 8 puanı da iç sahada aldığını düşünürsek taraftarın ne kadar etkili olduğunu anlayabiliriz”..

Bazı konularda eleştirsem de bu konuda kesinlikle Giray Bulak’a hak veriyorum. Doğruya doğru..

Daha ilk lig maçından taa Ümraniyespor maçına kadar şu uyarıyı hep yaptım; Atatürk Stadı’nın zemin yenileme çalışmasında Gençlik Spor İl Müdürlüğü işi ağırdan alıyor. Bu durum Balıkesirspor Baltok’a zarar yazar.. Nitekim öylede oldu. Balıkesirspor Baltok ne yazı ki taraftarının önünde anca Ümraniyespor maçında 45. Dakika oynayabildi.. Eğer Atatürk Stadı’nın zemin çalışmaları yetkili kişilerce ciddiye alınsa ve erken bitirilseydi bugün ki puan sıralaması bence de farklı olurdu.

İSMAİL AKÇAY NEDEN BÖYLE BİR ŞEY YAPTI?

Toplantının bir başka can alıcı noktası ise Balıkesirspor Baltok’un antremanları bozuk zeminli sahada yapması. Giray Bulak bu konuyla ilgili olarak; “ Biz ayağımızda top tutan teknik kapasitesi yüksek bir ekibiz ama antreman sahamızın zemini ne yazı ki çok bozuk. Bunun yanı sıra  çalışmak istediğimiz İsmail Akçay Tesislerine ise girmemizi sayın Akçay istememiş ve üzülerek söylüyorum ki bu tesise alınmıyoruz!.

Haydaaa..

Bu konuyu daha sonra araştırdığımda İsmail Akçay’ın özellikle Ayşebacı köy takımının sahaya girmesini istemiyormuş, konu buradan çıkmış. İsmail Akçay’a göre kendi adını taşıyan bu tesise futbol takımları girince burada antreman yapan diğer amatör spor branşlarındaki arkadaşlar rahat çalışma yapamıyorlarmış..!

Bu işin bir başka perde arkası ise İsmail Akçay’ın kendi adını taşıyan bu tesise Balıkesirpor Baltok’un alınmamasını istemesini yukarıdan bağlıyormuş!..

İsmail Akçay bizim değerimizdir. Burada bir sıkıntı yok.. Ama en değerli markamız değildir..! Severiz sayarız, büyüğümüzdür bunda da hiçbir sıkıntı yok yanlız kendi tapulu malıymış gibi Gençlik Spor Müdürlüğüne yukarıdan baskı kurdurarak Balıkesirspor Baltok’u antreman için bu sahaya sokmama isteğid e kabul edilemez. Ne dedik; BalıkesirsporBaltok bu kentin en değerli markasıdır. İspatı Büyükşehir’in şehrin girişine yaptığı yeni panoda sadece Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Balıkesirspor Baltok’un logosunun bulunmasıdır.. Konu kapanmıştır..!

BAHÇECİ’YE TAM DESTEK

Balıkesirspor Baltok’un başkanı Mustafa Bahçeci önceki gün bir basın açıklaması ile son günlerde sosyal medya üzerinden kendisi aleyhine yapılan saldırılara çok net cevap verdi. Aslında vereceği çok cevaplarda var yeri zamanı gelince…! Bu konuda tüm basının da Başkan ve Balıkesirspor Baltok’un arkasında olduğunu görmek sanırım birilerine iyi mesaj olmuştur..!