2009’da iflasın eşiğine gelen Ayhan Atahan, FETÖ’nün iş adamları derneği BİAD’a girdikten sonra adeta uçuşa geçti. TUSKON bağlantılarıyla Fas ve Cezayir’e ihracat yapan Atahan, kazandıklarının büyük bir bölümünü himmete(!) harcadı

FETÖ SAYESİNDE İŞLERİ AÇILDI
AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan’a bir dokunduk bin ah işittik! FETÖ’nün organizasyonlarına ‘Altın sponsor’ olan Atahan’ın, FETÖ sayesinde iflastan kurtulduğu ortaya çıktı. Sırtını FETÖ’nün uzantıları BİAD ve ESİDEF’e dayayan Atahan’ın işleri açıldı.

FETÖ’YE DİYETİNİ HİMMETLE ÖDEDİ
BİAD ve ESİDEF’in bağlı olduğu TUSKON’un Fas ve Cezayir’deki bağlantıları sayesinde ihracata başlayan Ayhan Atahan’a ait Atahan Demir şirketi, FETÖ’ye diyetini himmetlerle ve sponsorluklarla ödedi.

FETÖ’CÜLERE BRİFİNG VERİYORDU
Atahan, örgütte o kadar etkindi ki ESİDEF’in İzmir’deki organizasyonlarında konuşma yapıp yurtdışındaki iş bağlantıları hakkında FETÖ’cü işadamlarına brifing bile verdi. Haberler hala google’da duruyor.

AK Parti ve yargıyı göreve çağırıyoruz

AK Parti Karesi İlçe Başkanı Mesut Baytekin’in FETÖ imamı ile bağlantılarının ortaya çıkmasının ardından gözler parti içine yuvalanmış FETÖ ile geçmişte derin bağlantıları olan isimlere çevrildi. Göreve atandığından beri hakkındaki söylentilere tıpkı Mesut Baytekin gibi sessiz kalmayı tercih eden AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan hakkında küçük bir araştıma yaptık. FETÖ ile ilişkileri, bölge toplantılarında üst düzey konuşma yaparak, yurtdışı bağlantıları kuracak kadar ileri olan Atahan, hala AK Parti’nin İlçe Başkanlığı koltuğunda kasım kasım kasılıyor. Üstelik Altıeylül teşkilatında FETÖ ile iltisaklı tek kişi de Atahan değil. Gelen ihbarları değerlendiriyoruz. Teyit edince onları da kamuoyu ile paylaşacağız. EKSPRES, tıpkı Mesut Baytekin’in FETÖ ile ilişkilerini önceden ihbarda bulunduğu gibi, hem AK Parti üst yönetimini hem de yargıyı iddiaları araştırmak üzere göreve çağırıyor.