Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir’deki esnaf odalarının başkanları ile bir lokantada düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi.

YILDIZ’DA BULUŞTULAR
Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız’a ait lokantada verilen ve Vali Ersin Yazıcı’nın onur konuğu olduğu akşam yemeğine  Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem, Sebzeciler ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Ayhan Baydan, Fırıncılar Odası Başkanı Niyazi Tunç, Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız, Marangozlar Odası Başkanı Kamil Güler, Tuhafiyeciler Odası Başkanı İsa Erol, Camcılar ve Fotoğrafçılar Odası Başkanı Sami Pak, İnşaatçılar Odası Başkanı Hayrettin Demirbaş, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Turgay Kapan ve Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Kuşçu katıldı.

VALİ YAZICI: “SİZ MUTLU OLURSANIZ TÜRKİYE MUTLU OLUR”

Vali Ersin Yazıcı, esnafların ekonomiye önemli bir katma değer kazandırdıklarını ifade etti. Esnafın mutlu olması gerektiğini belirten Vali Yazıcı, “Siz umutlu olursanız bilin ki Türkiye de umutlu olur. Yenilikleri takip ederek, Balıkesir’i hep birlikte daha güzele, daha iyiye hazırlayacağız. Tek düşüncemiz Balıkesir’dir, hemşehrilerimizdir. Balıkesir bizim için çok değerli. Bu şehirde herkesin sesine kulak veriyoruz. Her geçen yıl değişik alanlarda markalaşan Balıkesir, herkese kapısını açacak. Şehre gelen misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayacağız” diye konuştu.

BİRLİKTE YÖNETME İLKESİ
Vali Yazıcı, devletin en önemli görevinin vatandaşın ihtiyaçlarını, sorunlarını zamanında ve süratle gidermek olduğunu söyledi. Birlikte yönetme ilkesine önem verdiklerini ifade eden Yazıcı, “Esnafımızın, ülkemiz ekonomisi açısından üstlendikleri görev elbette ki çok önemli. Bizim yönetim anlayışımızda birlikte yönetme ilkesi vardır. Bunun gereğini yerine getiriyoruz. Esnafın talep ve beklentilerini dinlemek, varsa sorunların çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunmak üzere önümüzdeki süreçte de çeşitli bölgelerde esnaf ziyaretlerimizi sıkça gerçekleştireceğiz” dedi.

FEHMİ ERDEM TEŞEKKÜR ETTİ

Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem de Vali Yazıcı’nın “Esnaf dostu” bir vali olduğunu belirterek teşekkür etti. Fehmi Erdem, “Sayın Valimiz Balıkesir’e geldiği günden bugüne kadar hep esnaf dostu bir vali oldu. Esnafın değerli olduğunu her noktada yanımızda olmasıyla bize hissettirdi. Şahsım ve Esnaf Odaları Birliği Oda Başkanı olarak Sayın valimize çok teşekkür ediyorum. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Esnaf odası başkanlarının tek tek görüş belirttiği yemekli toplantının son derece samimi ve yararlı geçtiği kaydedildi.