Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu saha çalışmalarına devam ediyor. Başkan Kafaoğlu aynı gün içerisinde Erdek, Gömeç, Edremit ilçelerini ziyaret etti, Güre ve Altınoluk Mahallelerinde temaslarda bulundu.

Başkan Zekai Kafaoğlu ilk olarak sabah namazında Erdek ilçesi Piri Reis Camiinde düzenlenen sabah namazı programına katıldı, daha sonra vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Kafaoğlu daha sonra Erdek’ten Gömeç’e geçerek burada AK Parti Gömeç İlçe teşkilatını ziyaret etti, ardından Gömeç Belediyesine geçerek Başkan Kazım Arslan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Başkan Kafaoğlu Gömeç ilçesinde partililerle buluşarak “Balıkesir coğrafyası oldukça büyük. Tüm ilçeleri gezmeye, çalışmaları incelemeye ve fikir alışverişi yapmaya devam ediyoruz. Yoğun programlarımıza devam ediyoruz. Oturmaya değil koşmaya geldik. Sayın Cumhurbaşkanımıza sözümüz var, kendisi bize inandı, güvendi. Gece gündüz demiyoruz ve hep sahadayız. 11 ayı doldurduk, 7 Kasım’da göreve geleli 1 yıl olacak. Bize Cumhurbaşkanımız görevi tebliğ ederken gururlanmak, kibirlenmek asla yok, tevazu ve gönülleri fethetmeye yapılan yatırım demişti. Biz de 11 aydan bu yana bu doğrultuda çalışıyoruz. Biz de görevimiz boyunca sıkılmadık el, dokunmadık insan, ayak basmadık yer bırakmıyoruz. 24 Haziran seçimlerinde Balıkesir tarih yazdı, ayağa kalktı. Cumhurbaşkanımız kadın kolları büyük kongresinde “Balıkesir maşallah, 24 Haziran seçimlerinde ayağa kalktı, yerel seçimlerde daha iyi sonuç bekliyorum” demişti. En son seçimde Balıkesir milletvekili sayısını da arttırdı. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Yorumlar
Yorum Yazmak İçin Tıkla


Yorum yapın

ÖNEMLİ: Haberlere yapılan yorumlardan kesinlikle https://gazetekspres.com/ sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret veya ahlak dışı kelimeler içeren yorumların ip adresleri güvenlik açısından kayıt altına alınmaktadır. (IP ADRESİNİZ: 89.252.187.71)