“Mühendislik hesaplarına uyulmadan yapılan bir bina nasıl yıkılırsa, ebedi bir kanun olan adaletten mahrum olan topluluklar da öylece çökerler.” demiş düşünür La Cordaire..

Dün Teknik Patron Giray Bulak basın toplantısı düzenlemiş. Miş diyorum maalesef bu basın toplantıları bizlere mail yoluyla gönderildiği için benimde hiçbir zaman maillere bakmak gibi bir alışkanlığım olmadığı için katılamadım.. Neyse konuyu dağıtmadan mevzuya dönelim..

Bulak toplantıda demiş ki; “ Geçen hafta Cüneyt Köz’ü ve bu hafta da Abdülkadir Özgen’in kırmızı kart görerek kaybettik.. Dar bir kadroda oyuncu kayıpları işimizi zorlaştırıyor..

Öncelikle millet de 50 futbolcuyla oynamıyor Sayın Bulak..En fazla 3 oyuncu değiştirebiliyorsun. Ama sen ne yapıyorsun 2 oyuncu değişikliği ile maçı tamamlıyorsun, o iki oyuncuyu da 85 dakikada oyuna alıyorsun. O saatten sonra ne yapacaklar?.. Bunun yanı sıra sen zaten futbolcuları oynatmadan da kaybediyorsun. İlla hakemin kırmızı kartla oyundan atmasına gerek kalmıyor ki..! Bu hafta Muhammed ve Okan’ı değerlendirdiğinde gördük ki hiç mi hiç sırıtmıyorlar. Peki Mehmet Boztepe ve Doğa bu takımda konu mankeni mi? Bu sezon Otto’ya ve Beleck’e katlandığın kadar neden Boztepe ve Doğa’ya katlanamıyorsun. Bu işin şakayı kalmadı sayın Bulak, şarkılar türküler birde bakmışız 2.ligdeyiz..! Sen bavulu alır gidersin, biz dertlerimizle başbaşa kalırız..

Önce insan adaletli olacak. Adaletin olmadığı yerde hiçbir şey olmaz..!