Balıkesirspor Baltok’a geçen yönetim döneminde ‘beklentileri dogrultusunda“ 10 milyon lira veren iş adamı Mustafa Akar, kırmızı beyazlı camiaya haciz koydurmuş.

Tabiki Akar’ın parasını istemesi kadar doğal bir şey olamaz. Artılarını-eksilerini hesaplamış olması gerekir..! Ama bu işin üzerinden her lafa  geldiğinde; “ en değerli markamız” dediğimiz Balıkesirspor Baltok ve onun başkanı Mustafa Bahçeci’ye yapılan saldırılar karşısında susmakta neyin nesi?..

Hani o mangalda kül bırakmayan Balıkesirspor Baltok aşığı iş adamları, hangi o janjanlı kelimeleri sıralayan siyasiler, hani o; “Başkan bizi diskoya götür” diyen fanatik Balkesliler..!

Hepsi pırrr..!
Yok öyle yağma..!

Balıkesirspor Baltok’ta başkanlık yapmak ‘ateşten gömleği üzerine geçirmektir’. Bunu hepimiz biliriz. Artıları ve eksileri ile Balıkesir’in ismi ile özdeşmiş olan Balıkesirspor Baltok’ta bu güne kadar başkanlık yapmış tüm isimler bu ateşten gömleği üzerine geçirmiş Balıkesir sevdalısı isimlerdir..  Haklarını teslim etmek vicdani vea insanı görevdir..

Bakıyorum da, son günlerde yine Balıkesirspor Baltok ve Başkanı Mustafa Bahçeci’ye haksız ve mesnetsiz saldırılar başladı. Bu işten birileri hem siyasi hem de şeytani çıkar sağlamak istiyor..! Yeri ve zamanı gelince bu satırlardan hepsi tek tek deşifre edilecekler.

Şu anda Balıkesirspor Baltok yönenitim de bulunan birkaç isme gelince. Onlarda takibimde; etliye sütlüye bulaşmadan yandan yandan çakallık yapıyorlar. Değil ellerini taşın altına koymak, kıllarını sakınıyorlar..!
Kısaca demem o ki; “Hakkı söylemeyen / haksızlık karşısında suskun kalan şeytandır.”

Üzerine kim alınıyorsa alınsın..!