Merkez Karesi ilçesine bağlı Zafer İlkokulu, geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan “Uyum Haftası” dolayısıyla öğrencilerini karşıladı. Öğrencilerini kendi hazırladıkları birbirinden güzel hediyelerle karşılayan öğretmenler, öğrencilerinin kalbini daha ilk günden kazandı

Yurt genelinde olduğu gibi Balıkesir’de de; anasınıfı, ilk ve ortaokullarda “Uyum Haftası” geçtiğimiz Pazartesi günü başladı. İlk gün heyecanı yaşayan minikleri, aileleri de yalnız bırakmadı. Çocukları okula adapte edebilmek için birbirinden güzel karşılamalar yapan öğretmenleri, miniklerin gönüllerine girmeyi ilk günden başardı.

GÜLER YÜZLE VE HEDİYELERLE KARŞILADILAR

Merkez Karesi ilçesine bağlı Zafer İlkokulu Müdürü Yusuf Özdemir öncülüğünde anasınıfı öğretmenleri; Gülay Ünal, Günce Gültekin Coroz, Güler Savaş ve Merve Keskin ile ilkokul öğretmenleri; Mustafa Vay, İman Ademoğlu, Bülent Sungur ve Fadime Binay ilk gün heyecanı yaşayan öğrencilerini güler yüzle ve çeşitli hediyelerle karşıladı.

VELİLERİ DE UNUTMADI

Anasınıfı öğretmenlerinden Gülay Ünal’ın velilere yönelik hazırladığı mektup çok beğenildi. Mektupta çocukları ilk kez okulla tanışan velilere tavsiyeler yer alıyor.