Balıkesir’de yerel seçimlere tek başına girmeye hazırlanan DEVA Partisi’nde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için İl Başkanı Gürhan Kayabey’in ismi öne çıkıyor.

Balıkesir’de beş ilçe belediye başkan adayını açıklayarak yerel seçim startını veren DEVA Partisi’nde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için hareketli günler yaşanıyor. Genel seçim sonrasında dağılan Millet İttifakı’ndan sonra yerel seçimlere kendi aday ve parti logosuyla girmeye hazırlanan DEVA Partisi, Balıkesir’de her kesimden oy alabilme potansiyeli bulunan, iş ve cemiyet hayatında da tanınır adaylarla seçmenin karşısına çıkacak.  Balıkesir’de de yarışta iddialı olmak için kolları sıvayan DEVA Partisi’nde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için İl Başkanı Gürhan Kayabey’in ismi öne çıkıyor.

GENÇ VE BAŞARILI BİR İSİM

DEVA Partisi Karesi İlçe Yönetim Kurulu ve İl Yönetimi Kurulu üyeliklerinin ardından genel seçim sonrasında İl Başkanlığı görevine atanan genç siyasetçi, DEVA Partisi’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması bekleniyor. İş hayatındaki başarılarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarındaki çalışmalarıyla da öne çıkan Gürhan Kayabey, Türkiye’nin 11 ilini etkileyen büyük deprem sonrasında başlattığı yardım kampanyasıyla ‘yılın iş insanı’ ödülüne layık görülmüştü. Antalya Belek Üniversitesi Mütevelli Heyeti’nde de yer alan genç iş insanı, yerel seçimlerde muhafazakar seçmenin yanı sıra seküler ve sosyal demokrat seçmende de oy alabilme potansiyeli bulunuyor.