Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Savaştepe’de Hibeli Koçlar Dağıtıldı

Damızlık Koyun Merkezlerinde yetiştirilen ve halk elinde ıslah projelerinden temin edilen 550 adet koç ve koyun üreticilerimize teslim edildi.

Damızlık Koyun Merkezlerinde yetiştirilen

Balıkesir genelinde 5 ilçede kurulumu tamamlanan Damızlık Koç Koyun Merkezi ve 1 adet Damızlık Koç Merkezi ile Balıkesir’in küçükbaş hayvan yetiştiriciliğine katkı sağlanıyor.

Balıkesir Tarım İl Müdürlüğü, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Savaştepe Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Hibe Damızlık Koç ve Koyun Dağıtımı Programı kapsamında Savaştepe İlçesinde 50 yetiştiriciye 10 koyun ve 1 koç olmak üzere toplamda 550 adet küçükbaş çekiliş yapılarak üreticilere teslim edildi.

Balıkesir Tarım İl Müdürü Alkan konuşmasında, kaliteli ve yüksek verimli koyun ırkların sayısının artırılarak Balıkesir tarım ve hayvancılığına önemli ölçüde katkı sağlayacağını belirterek, projede desteklerini esirgemeyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına, Balıkesir Milletvekillerine, Savaştepe Belediye Başkanlığına, kamu kurum kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti.