Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ!

İYİ Parti’nin son gerçekleşen il kongresinde başkan adayı olan Sezai Duman, partideki yönetim anlayışını eleştirip İYİ Parti’den istifa ettiğini açıkladı

İYİ Parti’nin son gerçekleşen

İYİ Parti’nin insanların umudu olmaktan çıktığını dile getiren Sezai Duman, “ 2019 yılında Türkiye’ye Umut olabilmek adına üye olarak mücadeleye başladığım İyi Parti’de birçok görevde bulundum. 2023 Ocak ayında yapılan il kongresinde İl Başkan Adayı olarak yaşadığım (yaşatılan) birçok olumsuzluğa rağmen partime ve parti içi demokrasiye olan inancımı ve mücadele azmimi hiç kaybetmedim. Ancak üzülerek görüyorum ki gece -gündüz demeden taşın altına elimizi değil; gövdemizi koyduğumuz, Türkiye’ye umut olabilmek için yola çıkılan İyi Parti’de maalesef umut kalmamış, bizleri partimize bağlayan tüm değerler bir bir yok edilmiştir” dedi.

“MERKEZ PARTİSİ OLMAKTAN VAZGEÇTİNİZ!”

İYİ Parti’nin merkez partisi olma iddiasından vazgeçtiğini ileri süren Sezai Duman, “ Parti üst yönetiminin elindeki değerleri kaybetmeye yönelik siyaset anlayışı, “merkez partiyiz” mottosuyla 600 bin üye sayısına ulaştığımız günlerde partimizin kamuoyu araştırma sonuçları %20 leri gösterirken birden merkez parti olmaktan vazgeçip, bırakıp geldiğimiz partinin arka bahçesi olmayı seçmesi bu kararı almamda önemli rol oynamıştır.

3. yol sağlam teşkilat yapısıyla olur. Son 1 yılda 50 üye yapmamış teşkilatla, bırakın il geneli birlik beraberlik sağlamayı yönetimini bir arada tutamayan il teşkilat yapısıyla, hür ve müstakil denmesine rağmen genel başkanını dinlemeyip rant pazarlığı yapan teşkilatla 3. yola çıkamazsın. Çıktığınız 3.Yol yolun partimize faydasının olmayacağını, birilerine kaybettirmek ve çoğunlukla AKP’ye oy kazandırmak olduğunu 1 Nisan sabahı hep birlikte maalesef göreceğiz. Benimle aynı fikirde olan arkadaşlarıma da kalıp mücadele edecek olan arkadaşlarıma da saygı duyuyorum. Kişisel olarak ben İktidarın değirmenine su taşıyan biri olarak anılmak istemiyorum.  İYİ Parti ‘den istifa ettiğimi tüm dostlarımın ve kamuoyunun bilgisine sunuyorum.  Beraber omuz omuza mücadele ettiğimiz her biri vatan millet sevdalısı yol arkadaşlarıma hakkım helaldir. Tek başıma kalsam da inandığım doğrulardan asla vazgeçmeden ülkem ve Balıkesir’im adına elimden ne geliyorsa yapacağım” dedi.