Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

ÖĞRETMENE ÖLDÜRESİYE DAYAK!

Balıkesir’in Erdek ilçesinde öğretmen Niyazi Asil Önal darp edildi

Balıkesir’in Erdek ilçesinde öğretmen

İddialara göre, Erdek Ticaret Odası Meclis üyesi M.Ç. ile bir siyasi partinin önceki dönem Erdek ilçe başkanlığını yapan K.K. sosyal medya paylaşımları nedeniyle Niyazi Asil Önal’ın vücuduna ve kafasına teleskopik copuyla vurdu. İmdat çığlıklarına koşan vatandaşlar kanlar içinde yere serilen öğretmeni Erdek Devlet Hastanesine kaldırdı.

Eğitim Sen Balıkesir Şube Başkanı Gürbüz Şahin ve yönetim kurulu üyeleri Erdek Nerime Yüksel Ortaokulu’nda görev yapan Önal’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunurken, Erdek Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Erdek Belediye Başkanlığına giderek olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdi ve Niyazi öğretmeni darp eden saldıranların hukuk karşısında hesap vermesi gerektiğini vurguladı.

Eğitim Sen Balıkesir Şube Başkanı Gürbüz Şahin’in konuya ilişkin açıklaması şöyle: “Kadına, çocuklara, görevi başında bulunan kamu emekçilerine, halkın haber alma özgürlüğü için çalışan gazetecilere yönelik şiddet artarak devam ediyor. Yasaların ve yargının yerine kendisini koyanlar sokaklarımızda terör estiriyorlar. Kimi zaman hedeflerinde giyim kuşamını beğenmedikleri kadınlar oluyor. Kimi zaman da siyasal tercihlerini beğenmedikleri insanlar oluyor. Sokak vandallığının ve şiddetinin bu sefer ki hedefi öğretmen Niyazi Asil Önal olmuştur. Balıkesir’in Erdek İlçesinde 10 Şubat gecesi öğretmen arkadaşımız Niyazi Asil Önal hastanelik olana kadar darp edilmiştir. Olay 10 Şubat akşamı saat 23.30 sularında arkadaşımızın evinin bulunduğu sokakta meydana gelmiştir. Olayın failleri, Erdek Ticaret Odası Meclis üyesi M.Ç. ile bir siyasi partinin önceki dönem Erdek ilçe başkanlığını yapan K.K.’ dır. Arkadaşımız köpeğini gezdirirken sokakta yolu kesilerek hakaret edilmiş, sosyal medya paylaşımları nedeniyle tehdit edilmiş ve teleskopik copuyla vücuduna ve kafasına defalarca vurulmuştur. Kanlar içinde yere düşen arkadaşımıza şiddet devam etmiştir. Aynı sokakta oturan saldırganların olayı planladıkları ve arkadaşımızın evden çıkmasını bekledikleri yanlarında taşıdıkları ve saldırı anında kullandıkları teleskopik coptan anlaşılıyor. Saldırıya uğrayan Niyazi öğretmenimizin bağırması üzerine çevreden yetişen mahalle sakinlerinin araya girmesi sonucu kanlar içinde yere yığılan arkadaşımız Erdek devlet hastanesine kaldırılmıştır. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir. Eğitim Sen olarak, Niyazi öğretmeni darp eden saldırganların hukuk karşısında hesap vermesi için konun takipçisi olacağız” denildi.