Özellikle Altınordu ve Menemenspor maçlarında şunu çok net olarak gördük ki; bu takımın motivasyonu düşük.

Motivasyonun düşük olması da çok doğal aslında.

Neden mi?.

Para sıkıntısı hala had safhada ve bu nedenden dolayı da futbolcular kendilerini sahaya tam olarak yansıtamıyor..

Neticede Ekol GözMenemenspor gibi bu ligin orta sınıf bir takımı bizi yenebiliyor.. Şimdi önümüzde arka arkaya iki önemli karşılaşma var. Bunlardan ilki bu hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız ve şu anda lig lideri olan Hatayspor ardından da ligde 7..sırada bulunan Fatih Karagümrük deplasmanı..

Her iki ekipte süper lig bandı ve play-off içinde olabilecek takımlar. Şunu bir kez daha hatırlatmak ta fayda var. Ekol Hastanesi Balıkesirspor her ne kadar şu ana kadar ligde beklenenin çok üstünde işler yapsa da bu sezon tek hedefi kümede kalmak olacaktır. Onun için Hatayspor ve Fatih Karagümrük maçlarından alınacak puanlar bonus niteliğindedir..

BAŞ DANIŞMAN BALKES DÜŞMANI ÇIKTI..!

Şimdi; buda nerden çıktı dediğinizi duyar gibiyim. Biliyorsunuz Ekol Hastaneleri Balıkesirspor tarihinde ilk kez arkasında Belediye gücü olmadan yoluna devam etmek durumunda. Bildiğim kadarı ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı FırıntaşBalkes’e ekmek gönderiyor. Bunun dışında selam bile göndermiyor..!

Sezon başından bu yana yazdık çizdik; destek olun ama Büyükşehir’deki son  gelişmeyi öğrenince bende bundan sonra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Balkes’e delikli kuruş vermeyeceğine inanmış durumdayım..!

Neden mi?.

Şundan;

AK PartieskiBalıkesir Milletvekili ve Bandırmaeski Belediye Başkanı Cemal Öztaylan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın başdanışmanı olmuş.. Şimdi diyebilirsiniz ki; ee olmuşsa ne olmuş?.

Cemal Öztaylan, futbolu hiç ama hiç sevmez. Hatta öylesine ki Bandırma Belediye Başkanı olduğu dönemlerde bırakın destek vermeyi Banban’ın kapısını bile açmayan Öztaylan o dönemlerde Bandırmaspor’lu taraflarlardan bol bol tezahürat işitmiştir..!

Ve işte o Öztaylan diyormuş ki; futbol kulüplerine para aktarmam, aktaranında karşısına dikilirim..!Paramızla kendimize küfür mü ettireceğiz..!