Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Akademik Yıl Açılış Dersi Etkinliği

Balıkesir Üniversitesi Balıkesir Meslek Yüksekokulunda 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı açılış dersi etkinliği gerçekleştirildi.

Balıkesir Üniversitesi Balıkesir Meslek

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonundaki etkinlikte Balıkesir Organize Sanayi Bölge Müdürü Akın Ünal “Organize Sanayi Bölgelerinde Kariyer Yolu; Sektörün Dinamikleri ve Gelecek Trendleri” başlıklı dersi verdi.
Balıkesir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatmagül Tolun’un açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte Balıkesir Organize Sanayi Bölge Müdürü Akın Ünal, Balıkesir OSB’nin geçmişi, bugünü ve gelecek vizyonu hakkında açıklamalarda bulunarak, öğrencilerin kariyer yolculuğunda Balıkesir OSB’nin yerini ve önemini vurguladı.
Balıkesir MYO Müdürü Doç. Dr. Fatmagül Tolun da 3 bölümde 3+1 modeline geçildiğini ayrıca Balıkesir Üniversitesi ve OSB Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle OSB bünyesinde tahsis edilen staj ve istihdam ofisinin öğrencilerin firmalarla bir araya gelmelerinde büyük katkı sağlayacağını dile getirdi. Tolun, 4 programda akreditasyon çalışmalarının başladığını da sözlerine ekledi.