Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

BALIKESİR TEMA ÖDÜLLERLE DÖNDÜ!

TEMA Vakfı Saha Koordinasyon Toplantısı 14 – 17 Ağustos 2024 tarihlerinde İstanbul Özyegin Univesitesi’nde gerçekleştirildi

TEMA Vakfı Saha Koordinasyon

Toplantıya ülkemizin dört bir yanından il temsilcileri, ilçe sorumluları, Genç TEMA’ların da içinde olduğu  400 aktifgönüllü katıldı. Balıkesir TEMA Vakfı ise toplantıda İl Temsilcisi Metin Kuter ve ilçe temsilcileri ile temsil edildi.  Toplantı TEMA Vakfı Onursal Başkanları  Hayrettin Karaca ve Ali Nihat Gökyiğit’i anma ile başladı. Bugüne kadar sonsuzluğa göçen  tüm gönüldaşlar saygı ve özlemle anıldı. Toplantının sürpriz konuğu TEMA Vakfı Gönüllüsü sanatçı Norm Ender oldu. Cumhuriyetimizin 100. Yılında  “Müzik ve Doğa Gönüllülüğü” konulu söyleşinin ardından Norm Ender TEMA Gönüllüleri ile  hep birlikte Cumhuriyet’in 100. yılında yazıp bestelediği Parla Marşını söyledi. Ünlü sunucu, yazar, TEMA gönüllüsü Seda Öğretir, “Gönüllülüğün iyileştirici gücü Sözcükler,  Öyküler ve Doğa” , Wetworker Erdal Uzunoğlu,  “Merhabanın Büyüsü” konulu sunum yaptı. Umut Yeşerten Örnekler bölümünde TEMA Vakfı Edremit İlçe Sorumlusu  Ebru Tunçel başarılı olmasının sırlarını anlatan güzel bir sunum gerçekleştirdi..

AYSU VE TUNÇEL’E PLAKET

TEMA Vakfı Ayvalik ilçe Sorumlusu Haluk Aysu TEMA vakfindaki görevinin 8. yılı ve Edremit İlçe Sorumlusu  Ebru Tunçel, TEMA vakfindaki görevinin 4.yılı dolayısıyla genel merkez tarafından plaketle ödüllendirildi.  Dijital İletişim Danışmanı Ercüment Büyükşener,”Yapay Zekanın Toplum, Kültür ve İş Dünyasına Etkileri” konulu sunum yaptı. Prof. Dr. Acar Baltaş, “Hayatin Hakkını Vermek” sunumunu yaptı. Üç gün boyunca çeşitli oturumlarda “Ekolojik Okur Yazarlık”, ” IV. Grup Metalik Madencilik”, “Aktif Gönüllülük” ve “Yerel Basınla İliskiler” başlıklı atölye çalışmaları yapıldı.

BALIKESİR’E ÜÇ ÖDÜL BİRDEN

Toplantıda son bir yılın faaliyetlerini kapsayan Hayrettin Karaca ve Ali Nihat Gökyigit Gönüllülük ödülleri dağıtıldı. Balıkesir TEMA,  “Verimlilik” , “Eğitim Çalışmaları” ve ” Savunuculuk” kategorilerinde ödüle layık görüldü.  Balıkesir TEMA Vakfı, bunun yanı sıra  çevrimiçi eğitim ve toplantılara  katılım sıralamasında birinciliği, basında en çok haberi çıkan temsilcilikler arasında 249 haber ile ikinci sırada, en çok sınıfta egitim programları uygulayan iller arasında yedinci sırada yer aldı.

YAŞAMAK İÇİN YAŞATMAYA GÖNÜLLÜYÜZ…

TEMA Vakfı Balıkesir İl Temsilcisi Metin Kuter, “Çalışmalarımızda bize destek olan Orman Bölge Müdürlüğüne, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne,İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize, projelerimizi uygulayan öğretmenlere, belediyelerimize,  il yönetim ekibimize, ilçe sorumlularımıza,  kamu kurum ve kuruluşlarımıza,  TEMA Vakfı gönüllülerimize ve yerel basınımızdan “balikesir24saat”, “Politika”, “Demokrat”, “Birlik”, “Takip”, “Haberci”, “Yeni Söz”, “Ekspres”, “Postam”, “Ege Gündem”, “Körfez STAR”, “Marmara”, “Yeni Gazetem”, “Burhaniye Gündem”, “Susurluk 5 Eylül” ve “Kardeş” gazetelerimize çok teşekkür ederiz. Kurucularımızın yaşadıkları bu topraklarda “YAŞAM ” için  çalışmaya devam edeceğiz.  “dedi.