İstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği (İSHİB) tarafından düzenlenen “2022 Yılı Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni”nde Bandırma firmaları 8 ödül aldı.

“2022 Yılı Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni”, İSHİB Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Sezer’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplam 7 kategoride 70 firma ödüle layık görüldü. Düzenlenen törene; Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Ahmet Güleç, İSHİB Yönetim Kurulu Üyeleri ve ihracatçı birlik başkanlarının yanı sıra sektörün önde gelen firma ve derneklerinin temsilcileri katıldı.

Ödül törenini değerlendiren Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan, “Ödül alan üyelerimizin ve 2022 yılı ihracatımıza katkı sağlayan 70 firmamızın hepsini kahraman olarak görüyor, kendilerini gönülden kutluyoruz.” dedi.

5 FİRMAYA TOPLAM 8 ÖDÜL

Birlik toplam ihracatı kategorisinde ilk sırayı Bandırma Ticaret Borsası üyelerinden Banvit A.Ş.aldı. Has Tavuk Gıda Tar.Hyv.San.Tic.A.Ş. aynı kategoride 3’ücü olurken, Bu Piliç Entegre Gıda San.Tic.A.Ş. ise 7’nci oldu. Sektörel bazda Beyaz Et kategorisinin ihracat lideri Banvit A.Ş. seçildi. Has Tavuk Gıda Tar.Hyv.San.Tic.A.Ş. aynı kategoride 3’üncü, Bu Piliç Entegre Gıda San.Tic.A.Ş. ise 4’üncü sırada yer aldı. Balıklar ve Su Ürünleri kategorisinde Akua Group Su Ürünleri A.Ş. 6’ncı sırayı aldı. Yumurta kategorisinde Aytekin Tavukçuluk Yem San.Tic.Ltd.Şti. 10’uncu, Kırmızı Et Ürünleri kategorisinde Banvit A.Ş. 5’inci olarak ödüllerin sahibi oldu.