Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

BASİAD’TAN “YENİ ÜYELİK VE İSO 500 ONUR PLAKETLERİ TAKDİM TÖRENİ”

Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BASİAD) 6 Ağustos 2024 Salı Günü gerçekleştirdiği bir tören ile derneğe yeni katılan üyelerine üyelik plaketlerini takdim etti. İSO İlk 500 ve İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına giren üyelerine onur plaketleri takdim edildi.

Balıkesir Sanayici ve İş

Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği 6 Ağustos 2024 Salı Günü Pool Garden Aktivite Merkezinde gerçekleştirdiği bir tören ile derneğe yeni katılan üyelerine üyelik plaketlerini takdim etti. İSO İlk 500 ve İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına giren üyelerine onur plaketleri takdim edildi.  Gerçekleştirilen “Üye Plaketi Takdim Töreni’ne” Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Volkan Altınöz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ferit Gündoğdu, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Çetin, BASİAD Başkanı Selçuk Savaş,  BASİAD Başkan Yardımcısı Buse Tellioğlu Altındiş, BASİAD Başkan Yardımcısı  Ercan Sürenkök, BASİAD Genel Sekreteri  Aytuğ̆ Yarmaz, BASİAD Sayman Üyesi  Neriman Köybaşı, BASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri  Barış̧ Sağlam,  Çiğdem Çelik, Serkan Nuhoğlu,  Barış̧ Durmaz, Ahmet Kalan, Hüseyin Efkan Özer, Balıkesirspor Başkanı Abdullah Bekki, BASİAD Önceki dönem başkanları Hazım Köse, İsa Tamer Çelik, BAGİAD Başkanı Mert Kurşun, BASİAD Üyeleri ve iş dünyası temsilcileri katılım sağladılar. 2023 yılı ISO 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan BASİAD Üyesi:
Yarış Kabin San. ve Tic. A.Ş. 2023 yılı ISO 2. 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan BASİAD Üyeleri: Özler Plastik San. ve Tic. A.Ş. Tellioğlu Yem-Gıda Entegre Tesisleri San. ve Tic. A.Ş. Balıkesir Onur Süt ve Petrol Ürünleri İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.
Yapılan Tören ile Yeni Üyelik Plaketi Alan BASİAD Üyeleri:
EKOS TEKNOLOJİ VE ELEKTRİK A.Ş.
HÜSEYİN EFEKAN ÖZER
MÜGE YAVAŞCA
ALDÖVSAN ALAŞIMLI METAL DÖVME SANAYİ LTD. ŞTİ.
PROTEK BALATACILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
KENAN SERBAN ERTOĞUN
AZİMLİ TARIM MAKİNALARI İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
MEHMET FATİH ÖNSÖZ
IŞIKLAR GRUP MÜH. MİM. YAPI SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
ÇAĞRI KÖSE
YILDIZELİ ENDÜSTRİYEL MUTFAK EKİPMANLARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
GÜRPINAR CAM TİCARET SANAYİ A.Ş.
OKYANUS HAYVANCILIK İNŞ. TEMİZLİK GIDA TUR. A.Ş.
Programın açılış konuşmasını yapan BASİAD Başkanı Selçuk Savaş BASİAD’ın yürütmekte olduğu ve hazırlık yaptığı projeler ile ilgili bilgiler verirken programa katılan misafirlere Yönetim Kurulu adına hoş geldiniz dedi.
BASİAD Üyelerine hitap eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın; Balıkesir ve ülke için katma değer üreten, vergi ödeyen ve istihdam sağlayan iş dünyasının her zaman yanında olacaklarını ve Balıkesir’de ülke menfaatleri doğrultusunda iş yapmayı kolaylaştırmanın arayışı içinde olacaklarını söyledi.